sklep rybny Stare Babice
monika39 02.09.2018 22:59 |
|
Nie wiem, czy wiecie, ale "po sąsiedzku", w Starych Babicach jest super sklep rybny - AKWEN. Szeroki wybór ryb i owoców morza, wszystko świeże, bo kilka razy w tygodniu mają dostawę, do tego super obsługa :) Na miejscu robią tatara z łososia, który jest palce lizać, podobnie jak śledzie. Pycha :) No i mają tam ruch, co mówi samo za siebie. Polecam podjechać, bo ja długo szukałam w Warszawie takiego miejsca, gdzie bez obawy o świeżość kupię rybę czy krewetki. Znalazłam w Starych Babicach :)
|
# syf reklamaa 02.09.2018 23:03 |
|
super historia, dobry sklep nie potrzebuje takiej taniej reklamy, zatem jest to ściema, nie polecam syfu
|
# kaśka34 30.09.2018 20:32 |
|
Nie wiem, co kieruje takimi trollami, ale ewidentnie nie wiesz, co piszesz człowieku :). Forum służy do wymiany opinii, choć niektórym się wydaje, że tylko do bluzgów ;) Ja od niedawna mieszkam w Starych Babicach i ten sklep mam po sąsiedzku, w przeciwieństwie do mojego przedmówcy - byłam i kupowałam, a nawet przyrządzałam ryby i owoce morza tam zakupione :) Gdyby mój przedmówca nie był taki nieprzyjemny, to nawet zaprosiłabym na rybkę ;) A do sklepu Akwen polecam się wybrać każdemu, kto lubi jeść ryby i owoce morza.
|
# Uguru Nganh Songh 03.10.2018 15:36 |
|
jajajajajajajajajja
|
# nestoria 01.11.2018 22:53 |
|
Dołączam się do pozytywnych opinii, sklep AKWEN jest super zaopatrzony, jak ktoś lubi ryby i owoce morza to w końcu ma miejsce, gdzie kupi świeże produkty, w dobrej jakości i coś więcej niż to co "rzucą" do lodówki w marketach :) Odkąd mąż odkrył ten sklep, to tylko tam kupujemy ryby.
|
# bogna43 03.12.2018 09:15 |
|
Rowniez polecam, pyszne rybki i owoce morza, ja ostatnio czesciej siegam po ryby z uwagi na diete, na ktorej jestesmy z mezem tak ze jestem czesta klientka sklepu i zawsze wychodze zadowolona, wybor duzy a obsluga naprawde pomocna i mila!
|
# rajczy babic 03.12.2018 14:45 |
|
a ja nie polecam, ceny kosmos
|
# KlientRybnego 06.12.2018 11:08 |
|
http://skleprybnylomianki.pl
|
# luiza34 01.02.2019 22:24 |
|
Ceny moim zdaniem są takie jak w marketach czy dyskontach za "świeżą" rybę na tacce i w folii... A jakość bez porównania!!! Nawet jeśli jest trochę drożej, to tu masz świeżą rybę i dostawy kilka razy w tygodniu. A jaki wybór - naprawdę można przebierać i w rybach i w owocach morza. My tam chodzimy i zaopatrujemy się, bo rybki bardzo lubimy i minimum 2 razy w tyg jest na obiad lub kolację.
|
# ostryga 02.02.2019 17:59 |
|
super, świetna historia, książkę o tym napisz jak kiepska firma zleca reklamę na darmowym portalu
|
# elza 05.07.2019 11:22 |
|
Swój rybny sklep regularnie zaopatruję w hurtowni http://www.luxfish.pl. Zawsze mam pewność, że towar jest świeży i pierwszej jakości. Zamawiam od nich ryby mrożone, owoce morza i wszelkiego rodzaju przetwory rybne. Godny polecenia kontrahent.
|
# minionek33 01.08.2019 09:02 |
|
Ja polecam Sklep Rybny Akwen, http://rybnybabice.pl/kontakt/, tam kupujemy rybki i owoce morza. Sklep w Starych Babicach. Super zaopatrzenie, świetna obsługa, no i najważniejsze to świeże i pyszne produkty :)
|
# tremencjusz 01.08.2019 10:10 |
|
słaby sklep, jakość fatalna nie polecam
|
# aśka1972 01.09.2019 12:16 |
|
Na pewno poprzednia opinia wynika z własnych doświadczeń :) Dużo czytam różnych opinii w sieci i wiem z doświadczenia, że jak ktoś jest naprawdę niezadowolony bo ma powody, to się rozpisuje w temacie ze szczegółami. Takie opinie jak ta powyżej dowodzą, że to czysta złośliwość albo jakaś konkurencja. Pewnie nawet ryby w ostatnim miesiącu autor komentarza nie miał w ustach :) Ja mieszkam po sąsiedzku, sklep odkryłam niedawno i muszę przyznać, że sklep jest super, mają duży wybór zawsze świeżych produktów i można zawsze liczyć na fachową poradę co do sposobu przyrządzania zakupionego towaru :) Dzięki nim m.in. odważyłam się samodzielnie przygotować owoce morza :)
|
# nina58 01.11.2019 18:44 |
|
Byłam niedawno, córka mi poleciła ten sklep, bo jest wielką fanką owoców morza i tam się w nie zaopatruje. Ja do owoców morza przekonać się nie mogę, ale ryby bardzo lubię. Zdecydowanie inaczej smakują jak ryba jest świeża, a nie mrożona. W sklepie Akwen można kupić świeże ryby, obsługa jest bardzo miła i pomocna.
|
# Maricio 13.12.2019 13:00 |
|
Najlepsze ryby zdecydowanie jednak można dostać wyłącznie nad morzem. Polecam hurtownię Barkas https://barkas.pl/ z Kołobrzegu. Ich oferta jest skierowana także do odbiorców indywidualnych. Mają szeroki wybór ryb świeżych, mrożonych, wędzonych i solonych. Prowadzę lokal gastronomiczny i w produkty rybne zaopatruję się wyłącznie u nich.
|
# edyta78 02.01.2020 11:01 |
|
Wszystkie ryby pochodzą znad jakiegoś morza zazwyczaj :) Ja osobiście wolę kupić w sklepie, żeby móc osobiście wybrać sobie towar. Również zaopatruję się w sklepie Akwen w Starych Babicach, zdecydowanie polecam to miejsce :)
|
# patrycja87 01.02.2020 15:24 |
|
Potwierdzam, w Akwenie mają pyszne i świeże ryby i owoce morza, także przetwory, które sprzedają, są naprawdę bardzo dobre i ciekawe :) Jeździmy do tego sklepu kilka kilometrów, nigdzie bliżej nie ma tak dobrego wyboru i smacznych produktów :)
|
# nina88 02.02.2020 23:06 |
|
szału nie ma, ceny kosmos, nie polecam
|
# agata91 29.02.2020 18:39 |
|
Ceny kosmos? Nie powiedziałabym. Wiadomo, że i ryby i owoce morza nie należą do najtańszych, ale akurat w Akwenie mają dobre ceny. A wybór bardzo duży i co najważniejsze - wszystko świeże, bo mają dostawy kilka razy w tygodniu.
|
# rokicki 29.02.2020 20:05 |
|
miła Pani, rozumiem reklama, ale żeby tak pod wieloma nickami spamować o sklepie. Skuszony reklamą odwiedziłem sklep i powiem ok, jest to co potrzeba, ryba raczej świeża, ale żeby zaraz ach och. Bez przesady, tej samej klasy ryby kupię na targowisku, w selgrosie, auchan itp ---- tylko że 30% TANIEJ !!!!!!!
pozdrawiam |
# herr77 20.04.2020 20:53 |
|
Kupuję ryby w różnych miejscach, w tym w sklepie Akwen w Starych Babicach, bo mają duży wybór i świeży asortyment i moim zdaniem ceny są zbliżone do innych sklepów z takimi produktami. Plus tutaj taki, że świeże, że miła obsługa która umie doradzić, widać że to pasjonaci tematu :) Nie rozumiem złośliwych komentarzy, z doświadczenia wiem, że jak się znajdzie dużo tańsze ryby, to niestety jakość już nie ta...
|
# tamarasz 31.05.2020 20:16 |
|
Sklep rybny http://rybnybabice.pl/ poznałam kilka dni temu, mieszkamy w Starych Babicach od niedawna. Ale jest naprawdę sztos! Asortyment prima sort, obsługa potrafi doradzić i jest naprawdę bardzo miła, a ryby i przetwory - przepyszne :)
|
# franianieniania 03.07.2020 11:27 |
|
My mieszkamy w tej okolicy od niedawna, sąsiadka mi poleciła ten sklep rybny AKWEN, faktycznie jest super :) Oprócz świeżej ryby kupiłam jeszcze dostępne przetwory, mąż się zajadał, on bardzo lubi ryby, tatar z łososia przepyszny. Śledzie wzięłam na drugi dzień, również bardzo smaczne. Nie wiem, czy zaglądaliście na przepisy, które mają na stronie http://rybnybabice.pl/przepisy/, bardzo fajny przepis na pstrąga :)
|
# nie polecam 03.07.2020 13:00 |
|
miła Pani, rozumiem reklama, ale żeby tak pod wieloma nickami spamować o sklepie. Skuszony reklamą odwiedziłem sklep i powiem ok, jest to co potrzeba, ryba raczej świeża, ale żeby zaraz ach och. Bez przesady, tej samej klasy ryby kupię na targowisku, w selgrosie, auchan itp ---- tylko że 30% TANIEJ !!!!!!!
|
# miko-sceptyk 31.08.2020 22:57 |
|
Tej klasy ryby w Auchan? Powodzenia :) Ja jeszcze nie miałem okazji zajrzeć do tego sklepu Akwen, ale niedługo się przeprowadzam w tamte strony i chętnie sprawdzę. Natomiast opinie mają super i na fejsie i w google, znakiem zadowolonych klientów nie brakuje :) A za jakością idzie cena. Moim zdaniem świeże produkty tego typu jak ryba czy owoce morza są jak najbardziej warte swojej ceny.
|
anna78 30.09.2020 20:49 |
|
Bardzo fajny sklep, duży wybór, produkty świeże. Cenowo to oczywiście że można kupić taniej ale jakość też będzie niższa. Niestety... Za dobry produkt trzeba zapłacić.
|
# inkash 31.10.2020 19:23 |
|
Dokładnie, dobry produkt kosztuje, jest to fakt znany nie od dzisiaj. Zwłaszcza jeśli chodzi o jedzenie, to produkt produktowi nierówny. A teraz w sklepie Akwen http://rybnybabice.pl/ można zamawiać online, do 10 km dostawa jest możliwa :) 3 x w tygodniu realizują zamówienia. W obecnej sytuacji uważam, że to super rozwiązanie.
|
# Tomasz3 08.11.2020 19:52 |
|
ceny koszmar, dobrze ze niedługo będzie nowy duży rybny na jelonkach, już ulotki do skrzynek wrzucają, ceny rewelacyjne i dowóz gratis
|
# karomich 01.12.2020 21:06 |
|
Dobra ryba kosztuje. W dużych marketach też się tanio kupi, ale czy to dobry produkt? Kwestia dyskusyjna :) Nieraz kupowałam w Akwenie i wybór ryb i owców morza naprawdę duży, widać że z pasją i wiedzą o produktach ten sklep prowadzony. Teraz to nawet z domu nie trzeba wychodzić, bo mają też online http://rybnybabice.pl/sklep/
|
# akwaryna 03.12.2020 14:28 |
|
taka sama dobra ryba jest choćby w Selgros..........................tylko o 30 % taniej
więc nie pier.......... |
# lattezia 03.01.2021 18:10 |
|
Nie byłabym taka pewna, że taka sama ;) Jest to jasne dla każdego, kto zna się trochę na żywności, jej dystrybucji i różnicach w jakości poszczególnych produktów. Poza tym, abstrahując od jakości - nie każdy ma ochotę jeździć do Selgrosa po kawałek ryby na obiad ;) Zwłaszcza teraz. Ja zamawiam ryby i owoce morza z ich sklepu online https://rybnybabice.pl/sklep/, mam dostawę do domu, najlepszy produkt, jaki mogę dostać w okolicy.
|
# bemoron 03.01.2021 20:02 |
|
ja też polecam ryby z selgrosa, są dużo lepsze i świeższe od tych z małych sklepików. Ryby w selgros schodzą codziennie i są nowe dostawy, a w małych sklepikach są odświeżane. Co do cen........to selgros bije na głowę.
|
# ilonabora 02.04.2021 08:41 |
|
Ja kupuję ryby we wspomnianym sklepie Akwen w Starych Babicach i tam są dostawy 6 razy w tygodniu :) Tak więc i w mniejszych sklepikach się da. Zdecydowanie wolę takie sklepy jak https://rybnybabice.pl/ od wielkich marketów. Jako młoda dziewczyna pracowałam w jednym i doskonale znam ich techniki.
|
# wojt32 02.04.2021 18:02 |
|
tania opłacona nachalna reklama na darmowym portalu, przynosi odwrotny skutek do zamierzonego.
Nie zajrzę tam własnie z tego powodu, taka reklama świadczy o kiepskiej jakości i braku klientów. ps. ryby kupuję 30% taniej w selgros, zawsze świezutkie |
# Kamilla 05.07.2021 07:05 |
|
Idąc tym tokiem rozumowania - żaden sklep ani usługa opisane na forach nie są godne uwagi. Wg mnie to przesada. Sama kupuję w tym sklepie AKWEN i niby dlaczego miałabym nie podzielić się swoją opinią? Oczywiście pozytywną, bo na taką zasługują. A co do Selgrosa - no niestety mówimy o zupełnie innej jakości, co też przekłada się na ceny :)
|
# Adrianna 05.07.2021 14:54 |
|
No mylisz się niestety, ryby w Selgrosie są dużo lepszej jakości niż w polecanym przez Ciebie sklepiku. Dostawy 6 dni w tygodniu, certyyfikaty, świetny proces logistyczny, o cenach 30 procent niższych nie mówiąc.
Ryby z Selgrosa są lepszej jakości, są świeższe. |
# Kamill 12.07.2021 12:08 |
|
Uważam, że jeśli chodzi o świeże ryby i owoce morza to firma As Thon Sp.z o.o (https://asthon.pl/) z Chorzowa ma świetne propozycje. Bardzo duże doświadczenie na rynku, duży wybór produktów. Jeśli chodzi o tą firmę to polecam szczególnie dla restauracji, które chcą działać na świeżych rybach i owocach morza, pod tym kątem faktycznie oferta tej firmy się wyróżnia.
|
# Amcia 01.08.2021 20:40 |
|
Nie wiem, na jakiej podstawie ktoś porównuje ryby ze sklepu AKWEN do Selgrosa i twierdzi, że są gorszej jakości albo mniej świeże. Jedliście z obu? Moim zdaniem mniejsze sklepy, jak AWKEN, mają lepszy asortyment. Renoma sklepu to zresztą potwierdza. Ale każdy ma prawo do swojej opinii i tutaj nie da się tego rozstrzygnąć :) Ci co wolą w lokalnych sklepikach, pójdą do AKWENU, a ci co w większych marketach - pojadą choćby do Selgrosa.
|
# Kamcia 05.08.2021 09:17 |
|
Akwen ?? ja napisze tylko tyle - DOBRY SKLEP - nie potrzebuje takiej nachalnej reklamy, na dodatkowo bezpłatnym portalu - wnioski wyciągnijcie sami
|
# Aguilera 06.08.2021 18:53 |
|
Duży wybór świeżych ryb jest tez w Konstancinie w Starej Papierni. Naprawdę jest z czego wybierać https://thehouseoffish.pl/
|
# Milena38 01.11.2021 14:25 |
|
Kupuję w sklepie rybnym w Babicach od dłuższego czasu, moim zdaniem super miejsce dla każdej osoby, która w kuchni wykorzystuje świeże ryby lub owoce morza. Mój mąż robi świetne sushi :) Ostatnio też często zamawiamy online z ich strony
|
# Milena38 01.11.2021 14:25 |
|
Kupuję w sklepie rybnym w Babicach od dłuższego czasu, moim zdaniem super miejsce dla każdej osoby, która w kuchni wykorzystuje świeże ryby lub owoce morza. Mój mąż robi świetne sushi :) Ostatnio też często zamawiamy online z ich strony https://rybnybabice.pl/
|
# Jolanta78 02.11.2021 09:06 |
|
JA kupuje ryby w Konstancinie w the fish of house :) Koniecznie zajrzyjcie
|
# Anka80 03.12.2021 12:21 |
|
Ja mam do Konstancina nie po drodze, ale ten Sklep Akwen w Babicach sprawdzę, na święta chętnie bym zakupił jakieś rybki :) Ta opcja zakupu online mnie zaciekawiła. Muszę sprawdzić :)
|
# Dodo 31.12.2021 16:15 |
|
My zaopatrywaliśmy się zarówno na święta, jak i teraz na Sylwestra i Nowy Rok w sklepie https://rybnybabice.pl/. Jak zawsze ryby świeże i pyszne, a obsługa przemiła. Lubimy to miejsce bardzo.
|
# Sophie87 10.02.2022 20:38 |
|
W Akwenie w Starych Babicach mają naprawdę super wybór. Ja akurat sporo gotuję dań bazujących na owocach morza, więc mam tam u nich raj :) Obsługa bardzo miła, widać że sklep jest prowadzony z pasją i zaangażowaniem co się przekłada na taką właśnie miłą atmosferę :)
|
# karolciaas 14.02.2022 12:54 |
|
Akwen ?? ja napisze tylko tyle - DOBRY SKLEP - nie potrzebuje takiej nachalnej reklamy, na dodatkowo bezpłatnym portalu - wnioski wyciągnijcie sami
|
# Anettta 03.03.2022 15:15 |
|
Chyba tylko konkurencja może tak komentować, serio :) Wątek jest o sklepie rybnym w Babicach, to o czym mamy pisać, jak nie o Akwanie :D Dla mnie miejsce wręcz kultowe, nigdzie w okolicy nie kupi się tak dobrych rybek w tak miłej atmosferze. Właściciel naprawdę fajny gość, szczerze polecam :)
|
# Kasieńka 14.03.2022 18:31 |
|
opłacony trollu reklamowy, nawet nazwy zachwalanego sklepu napisać nie umiesz, więc o czym mowa.
świetnej jakości ryby kupuję w Selgrosie - 30% taniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
laliik 15.03.2022 09:42 |
|
Świetne miejsce, polecam. Mieszkam niedaleko i często tam zachodze ;)
|
# Zuza37 03.04.2022 18:55 |
|
Ja również kupuję ryby w sklepie Akwen w Starych Babicach. Fajne miejsce, super zaopatrzone, co do cen - nie mam porównania, bo ja raczej unikam dużych sklepów, ale wydaje mi się, że jak za taką jakość - ceny są naprawdę w porządku. Zdecydowanie polecam :)
|
# bollik 13.04.2022 23:36 |
|
nie polecam, drogo straszliwie, a i rybka ostatnio śmierdziała
|
LINKI SPONSOROWANE