REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

Siostra nieszczęśliwie zakochana pomocy

# ninka12

11.07.2019 13:05

Moja siostra od 3 lat jest nieszczęśliwie zakochana w swoim sąsiedzie, który niestety nie odwzajemnia jej uczuć. Dodatkowo zaręczył sie teraz ze swoją dziewczyną, a moja siostra nadal wierzy, że mogą być razem. Chciałabym jej w jakiś sposób pomóc, słyszałam że są specjalne ośrodki terapii dla tego typu przypadków. Może coś doradzicie interesuje mnie tylko region Warszawy.

# marcelina

12.07.2019 16:36

Jeżeli siostra jest zdecydowana na terapie to polecam ze swojej strony ośrodek http:///https://www.kochamzabardzo.pl/ zajmują się własnie tego tupu sprawami. Mam nawet koleżankę, której pomogli bo byłam w bardzo podobnej sytuacji jak twoja siostra. Tylko że moja koleżanka była zdecydowana na leczenie a twoja siostra chce tego?

# czesława

24.07.2019 22:44

Również ze swojej strony polecam klinikę kochamzabardzo.pl. Kliniak na poziomie, pracujący tam specjaliści posiadają bardzo duża wiedzę i doświadczenie polecam.

REKLAMA

# gocha

24.07.2019 22:46

Faktycznie ta klinika o której piszecie ma bardzo dobre opinie wśród klientów. Jednak siostra musi się sama zgodzić na leczenie. Jeśli ona tego nie chce to nic nie zrobisz.

# ninka12

24.07.2019 22:47

Siostra chce sie leczyć także będziemy się najprawdopodobniej kontaktowali z tym ośrodkiem. Mam nadzieję że uda im się pomóc siostrze.

# kuxniahea

25.07.2019 08:57

tak i tam ją wyleczą, co za ściema, ilu polecających, to ta sama opłacana osoba lub właściciel szamba

REKLAMA

# Gosia

26.07.2019 12:53

Czy ja wiem, takie terapie u psychologa akurat pomagają serio. To akurat powazna sprawa i takie rzeczy leczy się u psychologa. Więc lepiej jest przeanalizować temat w którym się wypowiada zamiast rzucać takimi słowami kolego :)

# bryannek

26.07.2019 13:38

lecz się sama, każda wizyta u psychologa to ściema, wmówi ci nawet nieistniejący problem i potem kasuje za każdą wizytę. Nie dajcie się nabierać oszołomom..!!!!!!!!!!!!!!!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024