Forum › Wola
Siostra nieszczęśliwie zakochana pomocy
# ninka12 11.07.2019 13:05 |
|
Moja siostra od 3 lat jest nieszczęśliwie zakochana w swoim sąsiedzie, który niestety nie odwzajemnia jej uczuć. Dodatkowo zaręczył sie teraz ze swoją dziewczyną, a moja siostra nadal wierzy, że mogą być razem. Chciałabym jej w jakiś sposób pomóc, słyszałam że są specjalne ośrodki terapii dla tego typu przypadków. Może coś doradzicie interesuje mnie tylko region Warszawy.
|
# marcelina 12.07.2019 16:36 |
|
Jeżeli siostra jest zdecydowana na terapie to polecam ze swojej strony ośrodek
|
# czesława 24.07.2019 22:44 |
|
Również ze swojej strony polecam klinikę kochamzabardzo.pl. Kliniak na poziomie, pracujący tam specjaliści posiadają bardzo duża wiedzę i doświadczenie polecam.
|
# gocha 24.07.2019 22:46 |
|
Faktycznie ta klinika o której piszecie ma bardzo dobre opinie wśród klientów. Jednak siostra musi się sama zgodzić na leczenie. Jeśli ona tego nie chce to nic nie zrobisz.
|
# ninka12 24.07.2019 22:47 |
|
Siostra chce sie leczyć także będziemy się najprawdopodobniej kontaktowali z tym ośrodkiem. Mam nadzieję że uda im się pomóc siostrze.
|
# kuxniahea 25.07.2019 08:57 |
|
tak i tam ją wyleczą, co za ściema, ilu polecających, to ta sama opłacana osoba lub właściciel szamba
|
# Gosia 26.07.2019 12:53 |
|
Czy ja wiem, takie terapie u psychologa akurat pomagają serio. To akurat powazna sprawa i takie rzeczy leczy się u psychologa. Więc lepiej jest przeanalizować temat w którym się wypowiada zamiast rzucać takimi słowami kolego :)
|
# bryannek 26.07.2019 13:38 |
|
lecz się sama, każda wizyta u psychologa to ściema, wmówi ci nawet nieistniejący problem i potem kasuje za każdą wizytę. Nie dajcie się nabierać oszołomom..!!!!!!!!!!!!!!!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.