Forum › Bielany
Rwa kulszowa
# lilianne 11.01.2017 12:00 |
|
Moja mama od jakiegoś czasu męczy się z rwą kulszową i nadomiar złego jeszcze chyba z rwą ramienną. Cierpnie jej ręka nie może nic wziąć, wykręcić bluzkę a nogi nie czuje od kolana w dół. Z rehabilitacji zrezygnowała już po 2 razach bo stwierdziła że nic jej to nie daje( miała TENS i galwanizację). Masaż który jej wykonuję nie przynosi żadnych skutków( uczę się w studium medycznym na masażystę)każdy ruch choćby nawet rozcierania czy głaskania wywołujeu niej ból. Co mam robić? wysłać ją do neurologa czy spowrotem na rehabilitację?
|
# glenne 11.01.2017 12:46 |
|
Powinnaś znaleźć mamie dobrego terapeutę. Oraz zapisać ją do innegoneurologa. Aby skonsultowac leczenie. Nie jestem pewna czy w tym przypadku masaż nie będzie jedynie szkodliwy.
Zerknij sobie jeszcze tutaj: http://rwakulszowa.net.pl/ Na strone jest kilka informacji w temacie. |
# irenne 12.01.2017 11:40 |
|
spam, spam, spam
|
# syla3 08.08.2018 21:44 |
|
W takiej sytuacji dobry neurolog może pomóc. Pod nr 22 253 88 88 można zarejestrować się na wizytę do Kliniki Psychomedic. Mają tam bardzo dobrych lekarzy. Można w ten sposób również sprawdzić czy inny lekarz postawił dobrą diagnozę.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.