REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# uczennica

25.04.2013 23:20

To była fajna szkoła. Nigdy nie potrafiłam zrozumieć, czemu ta naprawdę fajna i na wysokim poziomie szkoła została zamknięta. Niedaleko jest gnieżdżące się w starej kamienicy XII LO. Przecież to był idealny budynek dla liceum. Skoro dzieci z podstawówki było za mało.

# jacko

29.04.2013 09:11

Szkoła została wybudowana w latach 60-tych, a nie 50-tych, w ramach programu "1000 szkół na 1000 lecie Państwa Polskiego". Pierwsi uczniowie pojawili się w niej w 1963 r. Wiem bo byłem jednym z nich.
Imię Tupaca Amaru nosiła krótko.

# Słoiczek

30.04.2013 15:38

A ja czterdzieści lat temu byłem w tej szkole na koloniach letnich...

REKLAMA

# jota

03.06.2020 22:41

Ja też byłam tam na koloniach letnich, w 1968 roku. Piękne czasy, może byliśmy razem, kolonie Z N P.

# Uczennica szkoły.

16.12.2020 19:40

Ja tam chodziłam do szkoły. I z tego co wiem to do końca swego żywota nazywała się Tupac Amaru.

# Dawny uczen

24.03.2021 11:46

Ehh wspomniena, pamietam to prawie jak dziś jak się wchodziło do tej szkoly - a teraz zamknieta, cos poszło nie tak. Mam nadzieje, że uda się ją na nowy przywrocić do życia! Pozdrawiam https://www.biotrendy.pl/

REKLAMA

# W.O.J.T.E.K

23.01.2022 18:36

Absolwent tej szkoły z 1973 roku. Klasa B.
Szkoda co z niej zostało.
Wojtek B.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe