REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Jestem za!

28.11.2019 12:46

problem stary jak świat... właściciel czyli rodzina która przedwoją wybudowała na własnej parceli budynek została wywłaszczona przez komusze władze a obecne POkomusze władze wraz z cwaniakami odzyskują takie nieruchomości od właścicieli za bezcen i sprzedają developerom grunty za miliony... obecna POkomusza władza blokuje lub wydłuża proces oddania budynków właścicielowi ale cwaniakom w przdziwny sposób udziela z prędkością światła wszelkie zezwolenia... pamiętamy HGW i jej rządy kamieniczników i czyścicieli kamienic...

# Spadkobierca

29.11.2019 09:28

Jestem spadkobiercą i walczę od lat z gminą. To nie jest wszystko takie proste jak niektórym może się wydawać. Trzy pokolenia mojej rodziny tam mieszkały i to szok jak takie sprawy się załatwia w naszym Państwie. Za opieszałość sądu dostaliśmy odszkodowanie ale co z tego nic nie idzie dalej. Proszę zrozumieć ze miasto doprowadziło do stanu kamiennicy a teraz chce zabrać nam grunt na własne potrzeby.

# tommie

29.11.2019 11:00

Współczuję. My walczymy od połowy lat 90 i końca nie widać. Niestety po naszym budynku nie ma już śladu. Przetrwał wojnę i PRL a zniszczyła go "solidarnościowa" ekipa.

REKLAMA

# greg123

02.12.2019 08:34

niedługo deweloper wybuduje dom i ogrodzi go drutem kolczastym

# lutek

08.12.2019 09:33

niedługo kamienica będzie miała 100 lat wpiszą ją jako zabytek i będzie muzeum zaradności sądów i władz PO warszawy
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025