Forum › Białołęka
# Jestem za! 28.11.2019 12:46 |
|
problem stary jak świat... właściciel czyli rodzina która przedwoją wybudowała na własnej parceli budynek została wywłaszczona przez komusze władze a obecne POkomusze władze wraz z cwaniakami odzyskują takie nieruchomości od właścicieli za bezcen i sprzedają developerom grunty za miliony... obecna POkomusza władza blokuje lub wydłuża proces oddania budynków właścicielowi ale cwaniakom w przdziwny sposób udziela z prędkością światła wszelkie zezwolenia... pamiętamy HGW i jej rządy kamieniczników i czyścicieli kamienic...
|
# Spadkobierca 29.11.2019 09:28 |
|
Jestem spadkobiercą i walczę od lat z gminą. To nie jest wszystko takie proste jak niektórym może się wydawać. Trzy pokolenia mojej rodziny tam mieszkały i to szok jak takie sprawy się załatwia w naszym Państwie. Za opieszałość sądu dostaliśmy odszkodowanie ale co z tego nic nie idzie dalej. Proszę zrozumieć ze miasto doprowadziło do stanu kamiennicy a teraz chce zabrać nam grunt na własne potrzeby.
|
# tommie 29.11.2019 11:00 |
|
Współczuję. My walczymy od połowy lat 90 i końca nie widać. Niestety po naszym budynku nie ma już śladu. Przetrwał wojnę i PRL a zniszczyła go "solidarnościowa" ekipa.
|
# greg123 02.12.2019 08:34 |
|
niedługo deweloper wybuduje dom i ogrodzi go drutem kolczastym
|
# lutek 08.12.2019 09:33 |
|
niedługo kamienica będzie miała 100 lat wpiszą ją jako zabytek i będzie muzeum zaradności sądów i władz PO warszawy
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.