Forum › Warszawa
# Korpo 14.10.2019 17:42 |
|
Chce zobaczyc jak Korwin masakruje tych nieudacznikow zyciowych :)
|
# Korpo 14.10.2019 17:45 |
|
...znaczy sie lewakow :)
|
# tspl@gazeta.pl 14.10.2019 17:45 |
|
Ylem jego zwollennikiem ćwierć wieku temu, raz nawet zagłosowałem. Od kiedy okazało się że to wariat, przyglądam mu się z ciekawością co jeszcze dziwnego lub niemądrego wymyśli.
A roast to sytuacja odwrotna. Bedzie dziwnie lub głupio o nim. Wybornie! Tomek |
# Aurum96 14.10.2019 19:54 |
|
Chce zobaczyc jak Korwin w formie po dostaniu sie do sejmu bedzie zamiatał konkurencje
|
# Rodo 14.10.2019 20:20 |
|
Bo o tej porze w TVPis nie będzie Korwin-Mikkego.
|
# ona 14.10.2019 20:32 |
|
Jestem kobietą, nie marzę o niczym innym jak o zobaczeniu jak go roastują >:->
|
# Martina 14.10.2019 21:49 |
|
Bo nie jest możliwe żeby cokolwiek lepszego zobaczyć w tym tygodniu :D
|
# gacek 15.10.2019 11:30 |
|
pie@%@%y oszołom
|
# Piotr7 15.10.2019 12:13 |
|
Chcę zobaczyć przedsmak tego co Janusz będzie robił w sejmie. Nie ma możliwości lepszego spędzenia czasu niż przed monitorem oglądając ten jakże inny i zaskakujący roast.
|
# Enter 15.10.2019 14:08 |
|
Chciałabym zobacz ten roast, ponieważ ciekawi mnie jak Janusz Korwin-Mikke w ciszy przyjmie tyle żartów oraz obelg na swój temat. Jest to nie zwykle wydarzenie, i żałuje, ze nie wiedziałam o nim wcześniej! Często widziałam wywiady w których JKM wyraża swoje przekonania obrażając przy tym inne osoby. Natomiast nigdy nie spotkałam się z osoba która równie dobrze umiała umniejszyć osobie takiej jak JKM. Jestem w szoku, iż człowiek w jego wieku zgodził się na takie wydarzenie!rymarczuk98@onet.plrymarczuk98@onet.pl
|
# konkiero 30.04.2020 14:12 |
|
Przecież jego roast będzie jutro ;-) Na Empik Bilet są na głównej wejściówki do kupienia. Oglądam. Ciekawe swoją drogą, jak to wszystko wyjdzie. Gość też potrafi też odpalić niezłą bombę. W sumie to postać taka, że pewnie mnóstwo ludzi będzie oglądać. Ja też ;-)
|
# koseto 30.04.2020 14:15 |
|
Jutro będzie roast Korwina. I zapowiada się całkiem ciekawe wydarzenie.
I co najlepsze - można uczestniczyć online - wejściówki są na Empik Bilety. Odpowiednia postać na coś takiego. Też mnie ciekawi, jak on będzie reagować na wszystkie zaczepki ;-) |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.