REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Amanda120

16.04.2020 23:00

Dodam od siebie jedynie że z powodu aktualnego stanu epidemiologicznego warto rozważyć zakup zabezpieczeń mających za zadanie ochronę osób pracujących przy obsłudze klienta (oraz samych klientów), np zainwestowanie w osłony z płyty plexi lub przyłbice bhp, by jak najbardziej zminimalizować ryzyko zarażenia. Ze swojej strony zachęcam do sprawdzenia oferty firmy www.maglo.com.pl
Pozdrawiam

# Tereska

04.05.2020 14:52

Ja mojej mamie kazałem nosić rękawiczki, które kupiłam w sklepie internetowym-https://www.pomocedlaseniora.pl/1287-rekawiczki-jednorazowe. Cieżko było dostać na początku większą ilość sztuk. Widzę, że teraz sklepy nadrabiają asortyment. Początkowo w sklepach spożywczych było kilka dni przestoju i posiadali tylko płyny dezynfekujące. Teraz wraca to wszystko do normy. Mojej mamie kazałam nie wychodzić bez maski i rękawiczek w obawie o jej bezpieczeństwo. Jako osoba starsza była świadoma zagrożenia jakie może jej dotknąć.

# adalkowa

22.05.2020 10:53

Tutaj bez problemu kupisz większe ilości, nawet hurtowo jeśli komuś potrzeba http://www.medclean.com.pl/ Ja zaopatrzyłam się też w rękawiczki bo w pracy dużo mi ich potrzeba.

REKLAMA

# Malon

31.05.2020 11:56

Jak jeszcze potrzebujecie rękawiczek czy maseczek to polecam medclean.com.pl, dobre ceny towarów
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni