Forum › Bemowo
Psycholog na Bemowie
# AnastazjaM 01.02.2018 11:25 |
|
Czy możecie polecić jakiegoś psychologa, który pomoże mi w nawracającej depresji? Niedawno przeprowadziłam się do Warszawy - nie znam jeszcze miasta, a do poradni nie chciałabym jeździć nie wiadomo jak daleko, bo długa jazda zatłoczonym autobusem to już dla mnie stres.. Dobrze, gdyby to była kobieta..
|
# gosc 10.02.2018 16:35 |
|
Sprobuj u pana Tomasza Mieszkowskiego z kolektywu Psychologgia wg. mnie jeden z najlepszych psycholog w miescie
|
# karina1990 02.03.2018 09:31 |
|
A jeśli wolisz terapeutkę to p. Monika Perkowska z Co Tam jest naprawdę pomocna. Była pierwszym pscyhologiem, do którego poszłam. Niestety nie mieszkam już w Warszawie, ale bardzo miło ją wspominam :)
|
Edyta_30 16.05.2018 11:32 |
|
Ja osobiście polecam Panią Katarzynę Iwaszczuk z Pokój w głowie. Dość szybko i skutecznie poradziłam sobie z problemami, a inne terapie na które chodziłam wcześniej, ciągnęły się i prawie mi nie pomogły.
|
# syf reklaama 16.05.2018 11:43 |
|
To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają. Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , .. |
Edyta_30 17.05.2018 19:24 |
|
#syf reklaama napisał(a) 16.05.2018 11:43 Akurat własnie skończyłam terapie u Pani Katarzyny i uważam że warto ją polecić.To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób. Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają. Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , .. |
# minia61 14.08.2019 13:49 |
|
ja uważam, że warto polecić www.wroclaw-psychoterapia.com.pl
|
szelo 22.12.2023 13:49 |
|
Zadzwoń do http://zychstaszewski.pl/?p=6 naprawdę warto.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.