Forum › Targówek
# Major 10.08.2016 10:04 |
|
Fantastycznie
|
# cece 10.08.2016 12:32 |
|
cieszę się
|
# Semi 10.08.2016 14:40 |
|
A chodniki dziurawe,brak ławek, latarnie nie świeca,ludzie dostają po mordzie tam gdzie brak monitoringu, syf w szkolach ale radosc piesków za ktore ludzie nie placa podatku bezcenna, sam mam psa i to aktywnego haskiego,jak pies potrzebuje aktywności to biegam z nim po lasku, jadę za miasto psa puścić żeby się wyszalał.
Ludzie którzy nie mają co ze sobą zrobić tylko z pieskiem latać po psim parku. Gratuluję wydawania pieniędzy na bezsensowne inwestycje które nie przynoszą większych korzyści dla społeczeństwa,ludzi którzy na to pracują. |
# Pumm85 10.08.2016 15:51 |
|
Jest to potrzebne. Super że ktoś pomyślał o zwierzętach.przedmowca może i ma rację ale wymienione braki wynikają z braku szacunku ludzi do inwestycji. Biorąc pod uwagę skalę zatruc czy kielbas "pułapek " to świetny pomysł. Nie wszyscy mogą i muszą jeździć do lasu z psem. Jestem na tak
|
# r...k 10.08.2016 17:11 |
|
Brak ewidencji psow???? co to azja czy afryka??? Podatki maja byc placone i mandaty za ewentualne zanieczyszczanie przestrzeni publicznej a tu brak ewidencji. Czy to jest zart czy naprawde w takim kraju zyjemy !!!????!!!
|
# Mama 31.08.2016 19:13 |
|
NIEEEEE! Mam dziecko uczulone na sierść psa i kupiłam mieszkanie przy Torunskiej. Wycieczki z psami autobusami na pętlę... Tyle jest miejsca między Głębocką a centrum M1.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.