REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# Jan

02.10.2013 12:33

"I jakby nieistotnym okazuje się, że właściciel po pupilu posprząta. " -> otóż sprawa wygląda najcześniej tak,że tego nie robi. Sprzątanie po czworonogu wciąz należy do bardzo rzadko spotykanych widoków.Nie przesadzał bym tak z ferowaniem cieżkiego miastowego żywota pupila bo tabliczki,pseudo płotki i wirtualne mandaty nikogo nie powstrzymują (niedługo dojdzie zakaz smyczy).

# dareg

03.10.2013 09:50

Powinny być miejsca, gdzie psów wprowadzać nie można zupełnie np. place zabaw i takie, specjalnie dla psów dedykowane. Byłem na tej psiej łączce. Super miejsce. Ale przydałoby się w nią jakoś jeszcze zainwestować. Ogrodzić, postawić ławki, kosze na śmieci. Polecam psiarzom.

# Aneta W.

03.10.2013 11:32

takie miejsca są bardzo potrzebne i popieram ich powstawanie, ale gdy tylko znajdzie się jakiś chętny do zakupu terenu, to będzie po waszej łączce...

REKLAMA

# !krzysiek!

03.10.2013 16:48

Panie Janku, jeśli chodzi o sprzątanie, to nie od razu Rzym zbudowano:) A w nawiązaniu do tych smyczy... to w krajach Unii właściciel psa, który przeszedł szkolenie posłuszeństwa i zdał egzamin zostaje zwolniony z przymusu wyprowadzania go na smyczy...Panie Janku, sił życzę!

# Tola16

03.10.2013 18:35

Psia łączka - ciekawa inicjatywa. Bardzo ciepły i przyjacielski artykuł dotyczący braci mniejszych. Może warto dalej pilotować ten pomysł. Myślę, że każdemu sprawi to radość.

# anka

05.10.2013 19:34

#dareg ma racje. Ja również chodzę tam ze swoją sunią. Fantastyczne miejsce. Jedyne gdzie psy mogą sobie swobodnie biegać i bawić się. Przydałyby się tam jakieś ławeczki i ogrodzenie terenu - tak żeby było wiadomo, że to właśnie psia łączka.

REKLAMA

# Jan

07.10.2013 09:34

Panie Krzysztofie, sił mam pod dostatkiem:) Proszę mnie jednak nie rozśmieszać przykładami unijnymi, takie "szkolenia posłuszeństwa" i egzaminy to po prostu kolejny dochodowy interes. Paper przyjmie wiele i proszę tak na nim do końca nigdy nie polegać ;)

# psiarze

30.10.2013 10:19

Zapraszamy w okresie jesienno-zimowym na 16.20-16.30 !
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025