REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Gość

14.04.2015 09:50

Mieszkańcy Białołęki nie macie dosyć takiego traktowania przez nasz urząd? Ruszcie tyłki ze swoich mieszkań i zacznijmy o zbieranie podpisów o rzeczy, które u nas powinny być. Wiaty to pikuś przy braku TOGU np., tramwaju na zieloną, który jest wpisany do studium i co? Za 15 lat będzie może to jakiś żart Panie Waldemarze... Brak cieków wodnych w parku magicznym nie ma na co czekać, sami mieszkańcy możemy wykopać jeżeli będzie potrzeba :) Poszerzenie magicznej i jej przebudowa to kolejny krok albo tog.

# Starymieszkaniec

14.04.2015 17:18

Mamy dość, bardzo dość! Lata całe błagamy o remonty głównych ulic, o oswietlenie, o chodniki. Stąd trzeba się chyba wyprowadzać. Władze zawsze mają jedną odpowiedź: nic nie da się zrobić, bo grunty prywatne. I tak kilknaście lat, a obecne władze biją rekordy w tych tłumaczeniach. Da się w całej Warszawie, tylko tu się nie da.

# gosc

14.04.2015 20:14

dalej głosujcie na Jaworskiego i Roszaka - w końcu nikt tak nie zaśmieca naszych skrzynek przed wyborami swoimi mapkami bez pokrycia

REKLAMA

# baba

14.04.2015 20:49

Wiaty wymieniają na nowe na Żoliborzu - to te stare pewnie będą montowane na Zielonej wsi

# kacperro

14.04.2015 20:55

oknicka i os lewandów ii powinny być "na stałe" a nie na żądanie.
praktycznie ZAWSZE ktoś tam wsiada lub wysiada.

# gościu

14.04.2015 20:56

A ja się właśnie wyprowadzam z Zielonej Wsi.
Powodzenia w walce o ogień.

REKLAMA

# CHUDOBY

14.04.2015 20:56

ZRÓBCIE COŚ Z TYMI CHODNIKAMI PRZY CHUDOBY, DZIECI CZĘSTO TAMTĘDY WRACAJĄ ZE SZKOŁY, A CHODNIKÓW BRAK. OD CHUDOBY DO MAREK ZERO BEZPIECZEŃSTWA!!!!

# CHUDOBY

14.04.2015 21:03

ZRÓBCIE COŚ Z TYMI CHODNIKAMI PRZY CHUDOBY, DZIECI CZĘSTO TAMTĘDY WRACAJĄ ZE SZKOŁY, A CHODNIKÓW BRAK. OD CHUDOBY DO MAREK ZERO BEZPIECZEŃSTWA!

# xyz

14.04.2015 21:07

co mają zrobić z chodnikami gdy jak piszesz wcale ich tam nie ma ?
i kto ma zrobić ?

REKLAMA

# gosc

14.04.2015 21:37

w rejonie ul. Lewandów, Berensona nic nie ma, ani porządnej nawierzchni, ani chodników, ani wiat przystankowych. Częstotliwość autobusów na przystanku os. Lewandów II pozostawia wiele do życzenia, nie wspomnę o weekendowych rozkładach. Kartograficzna nie dotarła do os. Lew II - brakuje ok. 200 m. Sieczna w planach od 2002 widnieje tylko na mapie. Ciśnienie wody - żenada. Oświetlenie ulic - żal.
Państwo radni zastanawiali się może jak tu się poruszają osoby starsze? niepełnosprawne czy osoby z wózkami i gromadką dzieci? Gdzie to bezpieczeństwo?
#Starymieszkaniec - pasowałoby się stąd wymeldować i nie płacić tu podatków, bo na co idą moje to nie mam bladego pojęcia.

# xyz

14.04.2015 21:48

Tak trudno ręka machnąć i zatrzymać? Bez przesadyzmów!

# Anna z Chudoby

14.04.2015 22:03

a może by tak zająć się chodnikami wzdłuż chudoby do Marek??
dzieci ze szkoły wracają, a chodników brak, zero bezpieczeństwa

REKLAMA

# yosiek

14.04.2015 22:06

do xyz
może wybudować? :)

# Weck

14.04.2015 22:07

Nowe wiaty szerokości nieco ponad 50 cm, którymi chwali się HGW, nie chroniå ani przed deszczem, ani przed słońcem. Za to wspamiale eksponujå reklamy..

# Gość

15.04.2015 08:07

Niestety ja nie głosowałemna Roszaka ani Jaworskiego... sprowadziłem się po wyborach, ale pewnie w następnych też się załapią, nie rozumiem ludzi, którzy głosują ciągle na te same osoby... Zielona Białołęka powinna wydzielić się jako osobna dzielnica, bo cała kasa leci na Tarchomin i wszystko się da tylko trzeba chcieć...
#gosc napisał(a) 14.04.2015 20:14
dalej głosujcie na Jaworskiego i Roszaka - w końcu nikt tak nie zaśmieca naszych skrzynek przed wyborami swoimi mapkami bez pokrycia

REKLAMA

# abrakadabra

15.04.2015 12:57

Brak wiat przystankowych - to jedno, a brak ZATOCZEK autobusowych - to jest dopiero żenada! Codziennie w godzinach szczytu sznury samochodów zatrzymują się na każdym przystanku, jakby też mieli pasażerów przewozić. i przez to tworzą się jeszcze większe korki! Koszmar. Dotyczy to głównie nie wymienionej w artykule ul. Skarbka z Gór. Czy ktoś, kto to projektował dostał "premię"? Pewnie tak.
Natomiast przystanki na żądanie to b. dobra rzecz i tak powinno być. Tak jest w wielu krajach, że wszystkie przystanki są takie, po co autobus ma się zatrzymywać na pusto?
A ja teraz mapkę Roszaka zachowałam i wyciągnę na światło dzienne przed kolejnymi wyborami :)

# Tok

15.04.2015 14:21

Tez mam tą imponującą mapkę. Nawet radny dorzucił sobie nowe zadanie - droga na Berensona do Marek. W zeszłym roku takiego zadania nie było na mapce przyszłości.

# ZB - to miód

15.04.2015 14:26

a niedawno pisaliście , że nie ma korków , ze w 15 minut dojeżdżacie do Wileniaka-, że macie dobre drog, chodniki , sciezki rowerowe , że miód tam mieszkać- coś nie tak w waszych wypowiedziach a władza czyta i jak jest tak dobrze , że ludzie nie narzekają to pieniądze pchają na Tarchodwory - taka prawda

REKLAMA

# Gość

15.04.2015 14:58

15 minut z Derb się jedzie, a nei z chudoby czy kątów grodziskich.
#ZB - to miód napisał(a) 15.04.2015 14:26
a niedawno pisaliście , że nie ma korków , ze w 15 minut dojeżdżacie do Wileniaka-, że macie dobre drog, chodniki , sciezki rowerowe , że miód tam mieszkać- coś nie tak w waszych wypowiedziach a władza czyta i jak jest tak dobrze , że ludzie nie narzekają to pieniądze pchają na Tarchodwory - taka prawda

# WschodniaBialoleka

19.08.2016 14:02

a czas płynie, a wiat na Wschodniej Białołęce nie przybywa.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe