REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# ręka rękę....

21.05.2015 17:35

Inwestycja utrudni także dostęp do światła dziennego i zacieni drewniane domy znajdujące się w bezpośrednim jej sąsiedztwie. Tam maksymalnie powinny być 3 kondygnacje, jest 6 w najwyższym punkcie (wliczając parter). Liczy się tylko kasa i znajomości. Pragnę przypomnieć, że poprzedni właściciel terenu, pan Mierzejewski startował w wyborach samorządowych z list J. Dąbrowskiego.

# Huiji55

22.05.2015 07:35

6 pięter!Ja pitolę.2-3 maks w tym miejscu.Brawo urzędasy za wydanie decyzji,która zniszczy ten zakątek.Chciwość zniszczy ludzi.

# Wolazmian

22.05.2015 13:37

A cóż to za bzdury Huiji55. Obejrzyj sobie zdjęcie satelitarne okolicy, zamiast rzucać tanie hasła. Co tam się ma zniszczyć? Prawie pusta działka obok piekarni, zawsze hulał tam wiatr i śmieci. A może jedenastopiętrowa wielka płyta po drugiej stronie też zasłania słońce? Dziwi mnie, że nie szkoda wam czasu na taki populizm.
Dla wyjaśnienia w kwestii lokalnego patriotyzmu - nie mieszkam na Bemowie.

REKLAMA

# bemol

22.05.2015 19:07

Bloki powstają na działce, na której stoi piekarnia - będzie wyburzona. Linia zabudowy od strony Powstańców Śląskich zostanie zachwiana-pomiędzy parterowymi domami Osiedla Przyjaźń a domami jednorodzinnymi na Jelonkach wciśnięcie zostaną 6 piętrowe bloki. Plan zagospodarowania tego terenu "utknął" w urzędach - jest uchwalany od 2006 roku! Idąc tropem myślenia użytkownika Wolazmian proponuję zbudować Park Górczewska.

# Piotrek

30.05.2015 12:29

Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian i jakość tynków, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej.
Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: 889 228 440

# adamenko

22.06.2015 07:58

W całej Polsce stoją coraz tańsze, nowe mieszkania, czego najlepszy przyklad macie tutaj - http://tabelaofert.pl/nowe W zasadzie decyduje budżet jaki posiadacie - jeśli mieszkanie dodatkowo łapie się do MDM, to cena może być jeszcze niższa.

REKLAMA

# AdamNowek

23.10.2015 13:17

Moim zdaniem Bemowo jest trochę przereklamowane i zatłoczone. Ja teraz kupiłem mieszkanie na Białołęce, na http://www.osiedleostrodzka.pl/ uważam, że jest fajny komfort mieszkania, wszędzie blisko, a druga sprawa to finanse. Chodzi przede wszystkim o czynsz, który jest bardzo niski, a to ma ogromne znaczenie.

# mieszkanka

18.11.2015 12:51

bardzo mnie zainspirowało zdjęcie reklamowe, na którym usunięto wszystko wokół.... Jakby tam przestrzenie lasy i jeszcze jeziora miały być .... ubawiłam się po pachy.... Jaka to jest ulica na tym zdjęciu? Ktoś mi podpowie?

# sorgos

03.03.2016 17:06

Mniej ubawieni są zdaje się klienci Dom Development, podobno przepłacili o 1,5 tys na metrze, a mieszkania pozostawiają wiele do życzenia.

REKLAMA

# Xplod

28.04.2016 20:35

A czy 7000 zł za metr to wygórowana stawka ?
Nie uważam ,że przepłaciłem.

# and

05.09.2016 14:17

Zapraszam mieszkańców na forum osiedla: http://www.osiedleprzyjaciol.fora.pl/

# przyjaciel

02.10.2016 07:53

nie mozna sie zarejestrowac :(

REKLAMA

# Lula88

15.02.2017 23:05

Powiem szczerze, że mnie osobiście taka stawka także nie wydaje się zbyt wysoką. Bądź co bądź, sama szukają od dłuższego czasu mieszkania, bardzo poważnie rozważam skorzystanie z oferty Inwestor Grupo Lar http://www.bliskiebemowo.com/pl . Szukałam opinii na ich temat w sieci i są naprawdę zachęcające, przy czym z tego co wiem, firma ta inwestuje w różnych zakątkach stolicy. Poza tym budynki w jakie można zainwestować są nowoczesne, ich wybór jest duży, a przy tym do planowanej stacji metra na rogu ul. Górczewskiej i Powstańców Śląskich będzie stamtąd jedynie 7 minut pieszo.

# Enya

17.05.2018 01:49

Chcę zaproponować swoje usługi z designe wnętrza. Pracuję w parze z kierownikiem robót, pokażemy potoczne obiekty. Doświadczenie w fachie więcej 8 lat. Moje prace można zobaczyć tu: http://tz-interior.com/

# branjut

17.05.2018 08:57

sp.ier.dalaj tumanie od reklamy

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni