REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# kirw

01.05.2014 13:54

Skoro tak Pan się wszystkiego pyta, to ja również spytam - jak temu Panu nie pasuje, to niech tam nie uczęszcza.

# Jolka

01.05.2014 17:03

na tej plaży powstanie nowe wysypisko śmieci ALE WIDAĆ, ŻE KIRW LUBI WYPOCZYWAĆ na śmietnisku a wychodki będą w krakach

# gość

02.05.2014 09:51

Rozumiem Kirw, że lubisz leżeć na piasku w syfie? Pewnie wtedy czujesz sie jak w domu...

REKLAMA

# sofia

02.05.2014 21:51

Ja jestem za plażą i myślę że wielu mieszkańców zazdroszczę ludziom po drugiej stronie Wisły , że mają możliwość grillowania i plażowania w wolne dni.

# sofia

02.05.2014 21:55

Ja jestem za plażą i myślę że wielu mieszkańców również .Zazdroszczę ludziom po drugiej stronie Wisły, że mogą grillować i plażować w wolne dni nad Wisłą w przystosowanej do tego części rzeki.

# gosc

03.05.2014 12:06

Sofia najedz sie w domku,zamiast grillowac nad Wisla ;p
1go maja widok nadwislanych "grilarzy" wzbudzil we mnie rozbawienie.Grupki grilarzy pouciskanych na kocykach,wsrod smieciowiska,w klebach smierdzacego dymu...ot,wypoczynek.
Zalosne i prymitywne.

REKLAMA

# Xxxxxyyyyyy

03.05.2014 12:28

ja mam plażę gdzie rozłożę koc lub leżak - lubię ciszę i przyrodę a nie spęd i wypęd gdzie co chwilę słychać kur...hu,,, i lecące butelki po piwie w kierunku krzaków

# token

03.05.2014 16:05

Tustolica.pl schodzi na psy, nie zamierzam już tego czytać, poziom argumentów poniżej normy dziennikarskiej. Najlepiej nic nie robić to wtedy nie będzie śmieci!!! Gratuluje pomału i felietonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# borat

03.05.2014 16:06

#sofia napisał(a) 02.05.2014 21:55
Ja jestem za plażą i myślę że wielu mieszkańców również .Zazdroszczę ludziom po drugiej stronie Wisły, że mogą grillować i plażować w wolne dni nad Wisłą w przystosowanej do tego części rzeki.

POPIERAM

REKLAMA

# poko

03.05.2014 17:10

Chcemy plaży nad Wisłą na Białołęce! Władzo do roboty!

# gosc

03.05.2014 19:50

Potwierdza się, że większośc mieszkańców Białołęki to egoiści, bez żadnej świadomości ekologicznej. Prymitywy wielbiące disco polo przy grillu i piwie nie liczący się z nikim i z niczym. Dać wam tą plażę to jak wydać wyrok na tę enklawę zieleni i spokoju.

# Zielonek

19.05.2014 11:11

Jestem przeciw plazy w tym miejscu. Buraki siedzieć w blokowiskach i robic grille na balkonach!!!

REKLAMA

# prud

27.06.2014 12:30

kirw - zapomniałeś o znaku zapytania w swoim pytaniu
Ale i tak by nie pasowął do treści.
A co do tematu to pytania autora są bardzo na miejscu.
Każda impreza miejska wymaga posprzątania to dlaczego organizator plaży nie miałaby mieć obowiązku sprzątania? Na pewno w takim miejscu pojawia się sprzedawcy dóbr doczesnych typu lody więc niech opłaty od nich pokryją koszty sprzątania + cześć tez powinien dorzucić organizator czyli dzielnica jak się domyślam
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe