REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# asai2

11.10.2012 12:50

W tej samej przychodni.
Mój syn (1,5 roku) nie został przyjęty z gorączką - miałam czekać na dalsze objawy. Następnego dnia w prywatnej przychodni okazało się, ze ma obustronne zapalenie płuc. Moja córka (3 miesiące) - drugiego dnia zapisów na obowiązkowe szczepienia nie mogla być zapisana na październik, bo nie było już miejsc. Miałam tydzień na znalezienie innej przychodni gdzie będzie szczepiona i przesłanie "karty szczepień" (to dokument, bez którego nikt mi dziecka nie zaszczepi i którego ja nie mam prawa dostać do ręki). Dodam, że szczepienia sa obowiązkowe. Czemu przychodnia zapisuje więcej dzieci niż może obsłużyć!!!

# asai12

11.10.2012 12:54

W tej samej przychodni.
Mój syn (1,5 roku) nie został przyjęty z gorączką - miałam czekać na dalsze objawy. Następnego dnia w prywatnej przychodni okazało się, ze ma obustronne zapalenie płuc. Moja córka (3 miesiące) - drugiego dnia zapisów na obowiązkowe szczepienia nie mogla być zapisana na październik, bo nie było już miejsc. Miałam tydzień na znalezienie innej przychodni gdzie będzie szczepiona i przesłanie "karty szczepień" (to dokument, bez którego nikt mi dziecka nie zaszczepi i którego ja nie mam prawa dostać do ręki). Dodam, że szczepienia sa obowiązkowe. Czemu przychodnia zapisuje więcej dzieci niż może obsłużyć!!!

# KKasiaa

11.10.2012 13:05

skandal, ktos powinien za to odpowiedziec

REKLAMA

# Małgorzata

29.03.2016 16:46

Ta przychodnia to skandal. Bez numerkow nie przyjmują nikogo.Nigdy nie odbierają telefonu, więc po numerek trzeba przyjść do przychodni o 6 rano i stać w kolejce. Nawet jak stać ciężko bo np. gorączka i tp. Lekarki siedzą i dłubia w nosie bo numrkow jest wydawanych kilka dziennie. Nikt nawet nie wie, że ta przychodnia ma podpisaną umowę z firmą Falck i po godzinie 18:00 można taką karetkę wezwać bezpłatnie do domu. Należy się jedynie powołać na adres przychodni. Wzywajcie nagminnie nawet do kataru, to może zmienią swoją katyńską politykę!

# Małgorzata

29.03.2016 16:49

*kretyńską politykę

# mal

09.10.2017 15:47

Znana przychodnia ,tez byłam chora -bardzo wysokie ciśnienie -nikt nie chciał przyjąć .Nie ma wytłumaczenia na taka prace lekarzy.Zasady zapisów tez dziwne inne niż wszędzie.Robia spęd ludzi o godz 16 .Jak nie zwolnisz się z pracy to zapis nierealny /przy konczących sie lekach za miesiąc /.I to do lekarza rodzinnego .Ktoś powinien zobaczyć co tam sie dzieje.Nie wiem za co ja płace ,bo przecież za darmo mnie nie przyjmuje lekarz .Chora cała przychodnia ,personel i wogóle wszystko .

REKLAMA

# was

06.11.2017 08:04

z tym Katyniem to pani przesadziła!

# Pacjentks

28.05.2023 08:27

Miałam taka sama sytuacje, 40 stopni gorączki i nie zostałam przyjęta. Jedna pani doktor za 10 minut kończyła prace a nie miała już pacjentów. Druga nie miała pacjentów kazała przyjść na następny dzień. Wezwałam lekarza prywatnie do domu. Masakra bardzo żądło staram się korzystać tutaj z wizyt. Szkoda zdrowia
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą