Forum › Białołęka
Przychodnia medycyny pracy w stolicy?
# Andriej 12.10.2023 15:37 |
|
Hej! Czy ktoś z Was może polecić dobrą przychodnię medycyny pracy w Warszawie? Potrzebuję zrobić badania okresowe do pracy.
|
# meklak 13.10.2023 10:29 |
|
Ja korzystałem z usług przychodni Medivita i byłem bardzo zadowolony. Szybko umówiłem się na wizytę, personel był profesjonalny, a samo badanie przebiegło sprawnie. Polecam!
|
# ronald 16.10.2023 12:16 |
|
Słyszałem coś o niej, ogólnie dobre opinie
|
# Andriej 21.10.2023 16:29 |
|
Dziekuję, tak wiadomo medivitę z tego co widzę mam dość blisko także tam spróbuję uderzyć.
|
# AniaK 24.10.2023 10:54 |
|
Również polecam <a href= 'https://www.medivita.waw.pl' >Medivita</a>. Szybkie terminy wizyt
|
# retro 09.11.2023 14:56 |
|
Jeśli zastanawiasz się nad terminem badań medycyny pracy, warto rozważyć wcześniejsze umówienie się, aby uniknąć pośpiechu i ewentualnych kolejek. Warto też zwrócić uwagę na opinie innych użytkowników forum, którzy podzielili się swoimi doświadczeniami z konkretnymi przychodniami, takimi jak Medivita. Dobrze jest również pamiętać o tym, żeby nie zostawiać tego na ostatnią chwilę, aby uniknąć niepotrzebnego stresu.
|
# mengo 21.12.2023 07:27 |
|
zdecydowanie nie warto zostawiać tego na ostatnią chwilę - ja chciałem się zapisać ostatnio to już numerków nie było takie obłożenie :D
|
# asik 22.01.2024 19:46 |
|
Ja już miałam taki przypadek, zostawiając wizytę na ostatnią chwilę i był to błąd z mojej strony. Na szczęście udało się znaleźć wolne terminy w prywatnej przychodni. Bez tego byłoby kiepsko ;P
|
goran 12.02.2024 16:50 |
|
Zobaczcie https://petitandblanc.pl/gdzie-znalezc-dobrego-psychiatre/ bardzo dobra oferta.
|
# tenant 29.02.2024 06:55 |
|
jak teraz wyglądają badania medycyny pracy w medivicie? dajcie znać bo niedługo się wybieram.
|
# Gregorz 29.02.2024 09:09 |
|
jest ok - wszystko szybko i sprawnie, w jeden dzień ogarniesz to wszystko, warto też zapisać się online na badania bo szybciej idzie - teraz okres chorobowy i sporo osób wisi na telefonie.
|
# Hania4 14.05.2024 16:59 |
|
Też widziałam że sporo osób poleca Medivitę. Ja zamierzam się zapisać tam do chirurga :)
|
# nante 25.07.2024 10:28 |
|
Przypominam, że Medivita w Warszawie oferuje kompleksowe badania medycyny pracy dla różnych branż. To idealne miejsce dla pracowników edukacji, usług i gastronomii. Szybkie terminy i profesjonalna obsługa sprawiają, że badania są szybkie i wygodne.
|
# joankafr 02.10.2024 10:10 |
|
ej sporo tego w stolicy - ale sprawdz gdzie zrobisz to najszybciej
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.