Forum › Bielany
# opilo 05.12.2017 11:16 |
|
tak wiem ten kolo to "CYCU" niezły z niego damski bokser!!
|
# Tatko 05.12.2017 19:59 |
|
Na osiedlu ( Chomiczówka ) całkowicie nie widać policji. Na Bielanach wogóle jest ona mało aktywna .
Kiedyś widać były patrole piesze a teraz nic .Jeżdże przez Bemowo codziennie to czasami widać jak kogoś spisują na przystanku a tu daremnie szukać a pod pocztą na Conrada 13 lumpy zasiadają piwko ,winko i przekleństwa. |
# Jeep 05.12.2017 21:16 |
|
#Tatko napisał(a) 05.12.2017 19:59 Masz z tym osobisty problem chłopcze ???Na osiedlu ( Chomiczówka ) całkowicie nie widać policji. Na Bielanach wogóle jest ona mało aktywna . Kiedyś widać były patrole piesze a teraz nic .Jeżdże przez Bemowo codziennie to czasami widać jak kogoś spisują na przystanku a tu daremnie szukać a pod pocztą na Conrada 13 lumpy zasiadają piwko ,winko i przekleństwa. |
# Księżycowy 05.12.2017 23:06 |
|
Akurat lumpy spod poczty na Conrada z tego co pamiętam są tam od zawsze....
Są wpisami w krajobraz i specjalnie nie są agresywni wobec osób postronnych, wobec siebie bywa różnie. Piją bardzo kulturalnie jeśli można się tak wyrazić, ale nigdy przy dzieciach ... Mogę tak wywnioskować, ponieważ ostatnimi czasy są bardzo duże kolejki na poczcie i mogłem ich poobserwować i robienie z tego problemu jest zwykłym czepianiem się. |
# Tatko 06.12.2017 07:24 |
|
Problem to wysłuchiwanie bluzg pod pocztą w oczekiwaniu na swoją kolej szczegoónie w lecie .Problem to odawanie moczu na ściane przy murku.Problem to że policji nie widać a jednak Policja powinna patrolować duże osiedla bo giną auta są włamania do mieszkań.
|
# Jeep 06.12.2017 08:52 |
|
Drobne pijaczki spod poczty mi nie przeszkadzają. Śmieszni są i zabawni.
Problem jest kradzieży aut. Sąsiadowi zajumali Toyotę sprzed Bogusławskiego 20. Teren ogrodzony, brama na pilot. W nocy auto wyparowało. |
# kraszan 19.12.2017 20:00 |
|
Bardzo źle się stało.
|
# Syfiasta reklama a 19.12.2017 20:02 |
|
Nie ma piernik do wiatraka
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.