REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Przeprowadzka kto do pomocy?

# Filomenaa23

05.06.2020 16:53

Witajcie! Za niedługo będziemy zmieniać miejsce zamieszkania na drugi koniec Warszawy, w związku z tym chciałabym załatwić jakąś firmę do transportu mebli i wszystkiego innego. Zastanawiam się nad WIKI Transport - czy ktoś ma z nimi jakieś doświadczenie? :)

# Iwona888

12.06.2020 14:19

WIKI zorganizowało mi transport rzeczy przy przenosinach biura. Panowie bardzo pomocni, wszystko załatwili w ciągu kilku godzin :) Ceny w porządku.

helennka

19.06.2020 12:32

Panowie z Wiki pomagali mi przy przenosinach biura. Sprawnie i bezprobemowo. Byłam bardzo zadowolona ;)

REKLAMA

Milicent

19.06.2020 14:00

Kogokolwiek weźmiesz, upewnij się, że mają ubezpieczenie w razie uszkodzenia twoich rzeczy w czasie transportu. I nie daj sobie wcisnąć podwykonawcy.

# zuka

21.04.2022 12:31

Najlepiej odezwać się do nich:

# zuka

21.04.2022 12:38

Najlepiej odezwać się do nich: https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Mają wszystko, żeby sprawnie i szybko zrobić całą przeprowadzkę. Z nimi nie ma kompletnie żadnych problemów, bez względu na to jak duża będzie ta przeprowadzka.

REKLAMA

# norbert

27.04.2022 13:13

Ja polecam: www.grupatransportowa.pl/. Współpracuję z nimi od kilku miesiecy. Nie zawiedli ani razu. Towar zawsze dociera w idealnym stanie. Warto.

# kodanaa

23.05.2022 12:36

Ja też mogę polecić firmę Japa&Co. Nie mają sobie równych. Wszystko zabezpieczną, kompleksowo pomogą ze wszystkim i kompletnie niczym nie trzeba się przejmować.

# mementoa

21.06.2022 14:56

Też mogę Ci polecić firmę Japa & co. Nikt lepiej Ci nie ogarnie całej przeprowadzki. I to od A do Z, także kompletnie niczym nie musisz się przejmować. Serio, dzięki nim cała przeprowadzka nie jest aż tak stresująca.

REKLAMA

# igsa

12.08.2022 23:57

Japa&Co ma bardzo dużo zadowolonych klientów i dlatego warto się do nich odezwać, żeby zostać zjednym z nich. Oni są zawsze przygotowani i pomocni. Do tego, są to po prostu fajne chłopaki, dzięki którym cała przeprowadzka nie jest taka stresująca.

# water

19.01.2023 15:31

Ja też polecam poradnik na stronie Japa&Co: https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/poradnik Znalazłam tam dużo przydatnych wskazówek, które warto wykorzystać podczas przeprowadzki. Warto poświęcić parę minut i przeczytać tych parę artykułów.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni