REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

przegląd wycieczek hoteli itd

# katsey

10.03.2017 16:31

podajcie przykłady miejsc w których są promocje na wyjazdy zagraniczne, chociaż nie tylko pewnie. tylko w jakichś rozsądnych cenach naprawdę, bo w zwyklych reklamujących się biurach to te "po promocji" ceny są masakrycznie beznadziejne nadal a poza tym opisy beznadziejne jak z szablonu jakiegoś

# wiktorrr

14.03.2017 13:35

a nie lepiej zorganizować wakacje samemu? jest tyle promocji na loty, do tego jest masa fajnych portali rezerwacyjnych typu booking czy bookapart, że samemu można fajny wyjazd ogarnąć

Mantyna

14.03.2017 19:20

A to zależy, ja wybieram się na wakacje z oferty topdeals4travel do Topolsicy na Słowenii ale na tym portalu to tam są także i same przejazdy. Więc to akurat do woli każdego kto ma wybór. Ja do tej pory byłam tylko w Chorwacji, więc nie mam porównania niestety.

REKLAMA

# Aishwarya

20.03.2017 21:32

Wyprawy w cudowne zakątki świata zarówno z pilotem jak i indywidualne czy sportowe organizuje Kiribati Club http://www.kiribaticlub.pl/ Są niesamowici, świetnie wszystko organizują. Byliśmy na dwóch wyjazdach z pilotem, teraz myślimy o wyprawie indywidualnej.

# agawa

08.04.2017 21:28

Sprawdźcie sobie koniecznie http://www.hotel3trio.pl. Jest to świetne miejsce na wypoczynek z rodziną czy też ze znajomymi, jak również na spotkania biznesowe. Uważam, że warto się tam wybrać. Mają tam również świetną restaurację.

# Rossita

09.04.2017 11:41

Ja wolę sama sobie organizować wakacje, zazwyczaj loty w fajnych cenach można upolować spokojnie, a jak się poszuka kwater na Bookaparcie czy Bookingu to znajdzie się takie, które nie kosztują milionów.

REKLAMA

# romi

25.04.2017 15:39

#Rossita napisał(a) 09.04.2017 11:41
Ja wolę sama sobie organizować wakacje, zazwyczaj loty w fajnych cenach można upolować spokojnie, a jak się poszuka kwater na Bookaparcie czy Bookingu to znajdzie się takie, które nie kosztują milionów.
dokładnie, taki bookapart to całkiem fajna opcja :)

# Kozio98

06.05.2017 10:43

Gdy planujecie wyjazd nad morze to warto też jak już przeglądacie wiele ofert sprawdzić http://www.morskachatka.pl/ my z rodziną byliśmy już u nich 2-krotnie i w tym roku w sierpniu również jedziemy tak nam przypadło to miejsce do gustu.

# moliera

26.05.2017 11:52

#romi napisał(a) 25.04.2017 15:39
dokładnie, taki bookapart to całkiem fajna opcja :)
Nie mogę się nie zgodzić :P

REKLAMA

# pawel334

12.12.2017 20:49

Najlepsze wakacje? Zdecydowanie jakiś rejs lub wycieczka objazdowa. Powiem szczerze, że nie lubię być przez kilka dni w jednym miejscu, jeśli mam okazję zobaczyć nawet maleńki kawałek świata, który jest dla mnie nowością. Planuje wakacje 2018 ze stroną Podróże i rejsy.

# Ottoman

12.12.2017 21:33

Nie polecam nikomu to syf najgorszy
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl