Forum › Warszawa
przegląd wycieczek hoteli itd
# katsey 10.03.2017 16:31 |
|
podajcie przykłady miejsc w których są promocje na wyjazdy zagraniczne, chociaż nie tylko pewnie. tylko w jakichś rozsądnych cenach naprawdę, bo w zwyklych reklamujących się biurach to te "po promocji" ceny są masakrycznie beznadziejne nadal a poza tym opisy beznadziejne jak z szablonu jakiegoś
|
# wiktorrr 14.03.2017 13:35 |
|
a nie lepiej zorganizować wakacje samemu? jest tyle promocji na loty, do tego jest masa fajnych portali rezerwacyjnych typu booking czy bookapart, że samemu można fajny wyjazd ogarnąć
|
Mantyna 14.03.2017 19:20 |
|
A to zależy, ja wybieram się na wakacje z oferty topdeals4travel do Topolsicy na Słowenii ale na tym portalu to tam są także i same przejazdy. Więc to akurat do woli każdego kto ma wybór. Ja do tej pory byłam tylko w Chorwacji, więc nie mam porównania niestety.
|
# Aishwarya 20.03.2017 21:32 |
|
Wyprawy w cudowne zakątki świata zarówno z pilotem jak i indywidualne czy sportowe organizuje Kiribati Club http://www.kiribaticlub.pl/ Są niesamowici, świetnie wszystko organizują. Byliśmy na dwóch wyjazdach z pilotem, teraz myślimy o wyprawie indywidualnej.
|
# agawa 08.04.2017 21:28 |
|
Sprawdźcie sobie koniecznie http://www.hotel3trio.pl. Jest to świetne miejsce na wypoczynek z rodziną czy też ze znajomymi, jak również na spotkania biznesowe. Uważam, że warto się tam wybrać. Mają tam również świetną restaurację.
|
# Rossita 09.04.2017 11:41 |
|
Ja wolę sama sobie organizować wakacje, zazwyczaj loty w fajnych cenach można upolować spokojnie, a jak się poszuka kwater na Bookaparcie czy Bookingu to znajdzie się takie, które nie kosztują milionów.
|
# romi 25.04.2017 15:39 |
|
#Rossita napisał(a) 09.04.2017 11:41 dokładnie, taki bookapart to całkiem fajna opcja :)Ja wolę sama sobie organizować wakacje, zazwyczaj loty w fajnych cenach można upolować spokojnie, a jak się poszuka kwater na Bookaparcie czy Bookingu to znajdzie się takie, które nie kosztują milionów. |
# Kozio98 06.05.2017 10:43 |
|
Gdy planujecie wyjazd nad morze to warto też jak już przeglądacie wiele ofert sprawdzić http://www.morskachatka.pl/ my z rodziną byliśmy już u nich 2-krotnie i w tym roku w sierpniu również jedziemy tak nam przypadło to miejsce do gustu.
|
# moliera 26.05.2017 11:52 |
|
#romi napisał(a) 25.04.2017 15:39 Nie mogę się nie zgodzić :Pdokładnie, taki bookapart to całkiem fajna opcja :) |
# pawel334 12.12.2017 20:49 |
|
Najlepsze wakacje? Zdecydowanie jakiś rejs lub wycieczka objazdowa. Powiem szczerze, że nie lubię być przez kilka dni w jednym miejscu, jeśli mam okazję zobaczyć nawet maleńki kawałek świata, który jest dla mnie nowością. Planuje wakacje 2018 ze stroną Podróże i rejsy.
|
# Ottoman 12.12.2017 21:33 |
|
Nie polecam nikomu to syf najgorszy
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.