REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

prowadzenie salonu kosmetycznego

# Mirkasalon

27.06.2017 15:26

Już za jakiś czas otwieram swój pierwszy biznes, salon kosmetyczny. Będę wprowadzać system rezerwacji z mwizyta.pl żeby wszystko fajnie działało. Jakie formy promocji mi proponujecie, oprócz ulotek, które już wydrukowałam w milionowych ilościach :D

# Alicja

04.10.2017 12:39

Taki system też dobrze, że wprowadzasz tak szybko, jest to zawsze dodatkowo promocja dla salonu. Myślę, że warto postawić na początek na jakąś promocje, zniżki, to zawsze przyciągnie klientów. I ważna jest też strona internetowa czy fanpage.

# jeni892

23.01.2018 00:26

Prowadzenie działalności wymaga wielu poświęceń i wielu formalności. Szczególnie teraz, gdy został wprowadzony Jednolity Plik Kontrolny. Wiem, że wiele osób ma z tym kłopot, dlatego chciałabym zostawić link do fajnego serwisu https://wfirma.pl/jpk na którym dodatkowo można prowadzić swoją księgowość.

REKLAMA

# Agnieszka_Michalczyk

12.03.2019 22:30

Pewnie już otworzyłaś, zatem mam pytanie :) Czy masz u siebie tego typu urządzenie http://mimari.com.pl/pl/c/Oxybrazja/43 ? Czy można przyjść na samą oxybrazje czy tylko do jakiegoś zabiegu? Powodzenia Ci życzę i dużo klientów!

# gsoc9

30.03.2021 13:54

może system rezerwacji od www.bookgame.pl?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni