REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

Prosent 600

marcinkorabski

29.01.2025 12:07

Znacie ten środek na testosteron Prosent 600 ?. Zacząłem brać od tygodnia z polecenia i serio tak jak wyczytałem w necie babki zaczęły szaleć na moim punkcie szczególnie te z którymi blisko przebywam na przykład w pracy. Podobno to jakoś działa na męskie feromony a dokładnie wydzielanie ich choć ja biorę ten Prosent 600 na libido to zauważyłem zmianę zachowania względem mojej osoby ale nie o to mi szcvzególnie chodziło bo ja mam żonę i nie jestem szczególnie zainteresowany skokami w bok itp... Czy ktoś z was miał doświadczenie z tym Prosent 600. Poczytałem o tym trochę w internecie na przykład tutaj: https://prosent600.com/ . Co prawda na podniesienie libido działają znakomicie ale zastanawia mnie ta cała sytuacja zwiazana z tą reakcją kobiet przy stosowaniu tego środka.

marcinkorabski

29.01.2025 12:11

Dodam jeszcze że mam kochającą żonę i rodzinę ale w ostatnich dniach sytuacja zaczęła przybierać zaskający obrót bo kobiety zaczęły realnie proponować randkę mimo że są mężatkami z długim starzem. No co prawda niektóre są bardzo atrakcyjne ale nie chcę robić sobie w pracy syfu. Co robić ?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Walentynki 2025
Walentynki 2025
Walentynki 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025