Forum › Targówek
Prosent 600
marcinkorabski 29.01.2025 12:07 |
|
Znacie ten środek na testosteron Prosent 600 ?. Zacząłem brać od tygodnia z polecenia i serio tak jak wyczytałem w necie babki zaczęły szaleć na moim punkcie szczególnie te z którymi blisko przebywam na przykład w pracy. Podobno to jakoś działa na męskie feromony a dokładnie wydzielanie ich choć ja biorę ten Prosent 600 na libido to zauważyłem zmianę zachowania względem mojej osoby ale nie o to mi szcvzególnie chodziło bo ja mam żonę i nie jestem szczególnie zainteresowany skokami w bok itp... Czy ktoś z was miał doświadczenie z tym Prosent 600. Poczytałem o tym trochę w internecie na przykład tutaj: https://prosent600.com/ . Co prawda na podniesienie libido działają znakomicie ale zastanawia mnie ta cała sytuacja zwiazana z tą reakcją kobiet przy stosowaniu tego środka.
|
marcinkorabski 29.01.2025 12:11 |
|
Dodam jeszcze że mam kochającą żonę i rodzinę ale w ostatnich dniach sytuacja zaczęła przybierać zaskający obrót bo kobiety zaczęły realnie proponować randkę mimo że są mężatkami z długim starzem. No co prawda niektóre są bardzo atrakcyjne ale nie chcę robić sobie w pracy syfu. Co robić ?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.