REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Programowanie online

Polcia12

27.01.2017 11:15

Wiecie, że można ukończyć kurs programowania online na http://pl.coderstrust.com? Programista to dziś opłacalny zawód, a pracownicy poszukiwani są nie tylko w Polsce.

androg

12.02.2018 14:47

Hejka :) Widzę, że programowanie staje się coraz popularniejsze wśród mieszkańców Warszawy. Ja jestem na to już chyba za stary, ale zapisałem moje dziecko na zajęcia z programowania: http://www.mlodzikoderzy.pl/ i bardzo sobie chwali. Próbowaliśmy wcześniej innych zajęć dodatkowych (języki, bieganie), ale nasz maluch nigdzie nie odnajdował się tak dobrze, jak na zajęciach z kodowania. Serdecznie polecam!

# syf syf

12.02.2018 14:54

to syf jest okropny, nie polecam

REKLAMA

Martyna287

14.02.2018 19:38

Osobiście polecam bycie samoukiem. W programowaniu liczy się wytrwałość. To naprawdę wymaga cierpliwości. Jeżeli się jej nie ma, trudno o osiągnięcie sukcesu w tej dziedzinie.

# nigdy

14.02.2018 20:16

stfu

# jacooooo53

15.02.2018 15:41

Branża IT przoduje jeśli chodzi o wynagrodzenia. Ja na razie zaczynam przygodę z programowaniem, więc o pieniądzach się nie wypowiadam, ale wydaje mi się, ze warto działać w tym sektorze. A jeśli jesteście w trakcie szukania pracy, to na tym portalu list-motywacyjny.pl/kreator-cv/ są bardzo fajne szablony CV

REKLAMA

# nigdy

15.02.2018 21:41

słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl