Forum › Bielany
# Rafał 17.08.2020 15:49 |
|
A czy w sytuacji, gdy jest pandemia, konieczne jest przyjmowanie komunii świętej? Ja rozumiem, że dla katolików jest to bardzo ważne, ale chyba zdrowie jest najważniejsze...
|
# Jestem 17.08.2020 17:27 |
|
Dlatego są obostrzenia.
|
# Hyde 18.08.2020 08:43 |
|
#Rafał napisał(a) 17.08.2020 15:49 A czy w sytuacji, gdy jest pandemia, konieczne jest przyjmowanie komunii świętej? Ja rozumiem, że dla katolików jest to bardzo ważne, ale chyba zdrowie jest najważniejsze... A czy konieczny jest wyjazd na wakacje? A czy konieczne jest organizowanie wesela na 150 osób? A czy konieczne jest zwoływanie domówki na 30 osób? A czy konieczne jest wydobywanie węgla? A czy konieczne jest łażenie do sklepu meblowego? A czy konieczne jest korzystanie z Verturillo? A czy konieczne jest jeżdżenie do aquaparku? A czy konieczne jest ... Tak można wymieniać bez końca, zwłaszcza że większość z tych rzeczy konieczna wcale nie jest, a mimo to nawet wirusolodzy typu Simon ostatnio na urlopy powyjeżdżali zwiększając tym samym zagrożenie epidemiologiczne. Albo stosujemy obostrzenia bezwzględnie i bez wyjątków, albo nie czepiamy się nikogo i nie mamy potem pretensji jak będzie milion zarażonych i min. 10 tys. zmarłych. |
# rex 01.09.2020 21:43 |
|
Covidoidioci .
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.