Forum › Warszawa
prezent na dzień nauczyciela
margaretka 13.09.2016 13:33 |
|
Możecie podrzucić jakieś pomysły na prezent na https://mygiftdna.pl/prezent-na-dzien-nauczyciela? W tym roku wyjątkowo nie wiem, co kupić, a to moim zadaniem jest właśnie zgromadzenie jakichś prezentów. Myślałam o jakimś drobiazgu, może spersonalizowany gadżet, np. notatnik? Jak sądzicie?
|
# ostry 14.09.2016 11:37 |
|
poszperaj sobie na avans.pl ja nie wiem czy nauczyciele jeszcze używają notatników, bo na studiach u mnie wszyscy mieli ipady albo tablety, więc może coś w tym guście? Nie są drogie takie gadżety teraz, jak się zrzucicie w klasie,bo zwykle się tak robi to spokojnie coś dobrego kupicie.
|
# anetka217 28.08.2017 15:29 |
|
Super pomysłem jest voucher na wizytę w escape roomie. Tego typu rozrywka staje się coraz bardziej popularna w Polsce. Kolejne pokoje wyrastają jak grzyby po deszczu. Mieszkańcom Warszawy mogę z czystym sumieniem polecić escape room na Nowym Świecie 22 (newworld22. pl). Fajne, dobrze pomyślane zagadki, klimatyczne pokoje i super obsługa. Co najważniejsze - mają też super ceny, bo wejściówka dla jednej osoby kosztuje tylko 39 PLN. Ceny voucherów zaczynają się od 78 złotych w górę, w zależności od ilości graczy. Polecam ;)
|
# anetka217 28.08.2017 15:29 |
|
Super pomysłem jest voucher na wizytę w escape roomie. Tego typu rozrywka staje się coraz bardziej popularna w Polsce. Kolejne pokoje wyrastają jak grzyby po deszczu. Mieszkańcom Warszawy mogę z czystym sumieniem polecić escape room na Nowym Świecie 22. Fajne, dobrze pomyślane zagadki, klimatyczne pokoje i super obsługa. Co najważniejsze - mają też super ceny, bo wejściówka dla jednej osoby kosztuje tylko 39 PLN. Ceny voucherów zaczynają się od 78 złotych w górę, w zależności od ilości graczy. Polecam ;)
|
# szmata szeptana 29.08.2017 08:54 |
|
Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować.. |
# Nikola 27.09.2018 23:50 |
|
Spersonalizowany notatnik lub kalendarz na przyszły rok na pewno ucieszy nauczyciela. Jeśli bilety na jakieś wyjście to w zależności czy młoda osoba, czy starsza. Jedni ucieszą się z wyjścia na gokarty, drudzy do teatru :) My w tym roku kupiliśmy porządne etui na pióra Betlewski (https://zeskory.com/35-ona) i czekoladki. Który nauczyciel nie ma przynajmniej kilku długopisów, które ciągle gdzieś przekłada, gubi, rozsypuje, a tak to będzie mieć porządek w torebce lub na biurku :)
|
# Nikola 27.09.2018 23:52 |
|
Spersonalizowany notatnik lub kalendarz na przyszły rok na pewno ucieszy nauczyciela. Jeśli bilety na jakieś wyjście to w zależności czy młoda osoba, czy starsza. Jedni ucieszą się z wyjścia na gokarty, drudzy do teatru :) My w tym roku kupiliśmy porządne etui na pióra Betlewski (zeskory.com) i czekoladki. Który nauczyciel nie ma przynajmniej kilku długopisów, które ciągle gdzieś przekłada, gubi, rozsypuje, a tak to będzie mieć porządek w torebce lub na biurku :)
|
# Nikola 27.09.2018 23:53 |
|
Spersonalizowany notatnik lub kalendarz na przyszły rok na pewno ucieszy nauczyciela. Jeśli bilety na jakieś wyjście to w zależności czy młoda osoba, czy starsza. Jedni ucieszą się z wyjścia na gokarty, drudzy do teatru :) My w tym roku kupiliśmy porządne etui na pióra Betlewski (zeskory com) i czekoladki. Który nauczyciel nie ma przynajmniej kilku długopisów, które ciągle gdzieś przekłada, gubi, rozsypuje, a tak to będzie mieć porządek w torebce lub na biurku :)
|
# Lusia4 22.01.2019 11:17 |
|
Ciekawym pomysłem, aby pokazać swą sympatię do nauczyciela jest http://slodkiesny.pl/komplety-recznikow-na-prezent. Prezent zarówno ładny jak i praktyczny. A co najważniejsze, nie musimy zastanawiać się, czy się przyda, bo ręczników nigdy za wiele.
|
# go%u015B%u0107 11.12.2020 15:35 |
|
Zapraszam na stronę https://onkodietetyka.pl/dla-bliskich/
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.