REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

PRALNIA NA KSIĄŻKOWEJ 9A

# klient

02.12.2005 20:37

CO SĄDZICIE O TEJ PRALNI? OBSŁUGA NIESYMPATYCZNA; NIEODPOWIADAJĄ ZA TO CO ROBIĄ;
ZNISZCZYLI MI CIUSZKI MÓWIĄC ŻE TO NIE ICH WINA :)
A WAM JAK?

# yyy

06.12.2005 00:15

Mnie nie, bo ja mam na Światowida 47, ale w tym gronie rozmowa o ciuszkach to taki śmieszny temat, chyba sugerujesz, że za tym aktem zniszczenia twojego odzienia kryje, się jakiś lokalny polityk, a może ktoś znany ma udziały w tej pralni, jak tak zaczniesz to wywołasz burzę.

# agent

06.12.2005 09:30

Tam pracują narodowcy....

REKLAMA

# yyy

07.12.2005 00:13

No i wszystko jasne kliencie !

# była klientka

06.01.2006 13:23

Ja oddałam tam do odświeżenia garnitur syna przed komunią :( no i guziki "zniknęły" a dokłądnie się rozpuściły - jak mnie poinformowano - przyklejając sie do ubrania. pan był niewzruszony i nie widział w tym nic złego. Niestety często biorą kasę z góry i nie szans na jej zwrot, nie mówiac już o odszkodowaniu za zniszczone ubranie

# Witold

13.07.2016 09:19

Na Białołęce polecam: http://pralniaok.pl/

REKLAMA

# czysty

27.01.2022 17:10

W sumie to https://www.pranie-dywanow-lublin.pl/ jeszcze jak fajnym rozwiązaniem jest to aby mieć również możliwość prania naszych dywanów właśnie w zaufanej pralni. Jak dla mnie takie kwestie są dość istotne i tym bardziej, że przecież zależy mi w głównej mierze na tym aby moje dywany były czyste.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl