# Winnica 21.11.2013 13:16 |
|
Łubudubu, łubudubu...
|
# Jantarka 21.11.2013 13:18 |
|
Tak sie zastanawiam - tupet to cecha wrodzona czy nabyta?
|
# między wierszami 21.11.2013 13:22 |
|
Co jeszcze powinniśmy zrobić, by zasłużyć na pełną wypłatę?
W tym zdaniu zawarta jest treść: nie napisaliśmy tego z własnej woli |
# sierpien2011 21.11.2013 14:28 |
|
To zaczyna być nawet zabawne i oryginalne:). W sumie adekwatne do całego kontekstu.
|
# hip hip 21.11.2013 15:01 |
|
Hurrrrrrrrra!!!!!!!!!!!
|
# wow! 21.11.2013 15:57 |
|
Urocza historia
|
# Wróżka z Gdańska 21.11.2013 16:40 |
|
A ja się pytam jak Pana Włodkowskiego czy jak mu tam, Odwołać z tej komisji o dialogu społecznym, bo coś czuje że tu o kasę chodzi, ktoś położyć che łapę na na budżecie BOK. A to nie mała Suma 3 mln do rozdysponowania wśród swoich. Mam nadzieję że burmistrz wysłał to zapytanie do wszystkich organizacji i Nasza Choszczówka też będzie mogła się wypowiedzieć. Co prawda zdania są podzielone, ale ja jestem za pozostawieniem takiego stanu jaki jest. Finał Będzie taki Pan Piotr P Wykorzystuje Pana W . A jak już usuną wspólnego wroga, Pan Piotr P wsadzi na to miejsce swojego mu poddanego żołnierza politycznego, a kolaborantów i wszelkich sojuszników odsunie taki będzie finał.
|
# sierpien2011 21.11.2013 17:20 |
|
Natomiast na razie cala sytuacja ośmiesza całą ideę nadzoru .... i pokazuje dobrze swiat, w ktorym żyjemy...
To pismo wiele mówi o naszej gminie i relacjach w niej panujących. Zresztą czt Pana Burmistrza nie było w komisji konkursowej? |
# obserwer 21.11.2013 19:01 |
|
Do pracowników BOK-u
zapewne czytacie to forum podajcie zatem na forum i publicznie e gazecie ECHO te konkretne przykłady że was pozytywnie chwalą Jeśli napisaliście to pismo z własnej i nie przymuszonej woli to wam szczerze współczuję!!! Nie dorastacie do pięt Tomkowi Mitrowskiemu!!!! |
antyurzędnik 21.11.2013 19:02 |
|
Miałem nieco lepsze zdanie na temat pracowników BOK-u. Pod przymusem, czy bez, albo ma się własne zdanie, albo jest się podnóżkiem i wyciera kurze pod stopami
|
# bartekw 21.11.2013 19:33 |
|
Kolaborant Włodkowski, wykorzystywany przez Burmistrza Jaworskiego, uprzejmie melduje, że 1) nie chodzi mu o kasę, 2) funkcja przewodniczącego DKDS jest społeczna, a wybory są na początku roku - w styczniu 2014 kolejne - zapraszam do udziału, bo ja chętnie przekażę pałeczkę, 3) wszystkie NGO z DKDS otrzymały pismo od Burmistrza i każda może się wypowiedzieć.
|
# i to na tyle 21.11.2013 20:28 |
|
Wróżko z Gdańska
Piszesz bzdury jak mało która/y!!! Bartek ma rację. Niech się wypowiedzą ludzie, bo dla ludzi jest powołana Pani dyrektor a nie odwrotnie. Skoro narobiła bajzlu to trzeba ją odwołać ŚP. Tomkowi Służewskiemu Pani Anna do pięt nie dorosła!!! |
# kinoman/ka 21.11.2013 22:34 |
|
za Winnicą: Niech nam żyje prezes naszego klubu. Niech żyje nam!
I dodam od siebie interpretując klasyków: Moja żona? Moja żona jest z zawodu DYREKTOREM! Pozdrawiam miłośników polskiego kina |
# amelka 22.11.2013 10:16 |
|
Uwierzę, jak zobaczę, że Królowa sie pakuje
|
# jork 23.11.2013 09:08 |
|
Królowa zabroniła wam komentować? Prosimy o głos pracowników BOK
|
# Ewa Gryga 24.11.2013 14:15 |
|
Pracownicy napiszcie - błagalny ton zainteresowanego oznacza, że pseudo "dziennikarz" piszący artykuł zapomniał o dotarciu do obu stron. Skupił się na wyciągnięciu jednego pisma i zgrywa bohatera. Jeżeli ktoś myśli, że pracownicy napisali pismo z własnej woli to gratuluję. Do obserwer - pomyśl zanim coś napiszesz "pozytywnie chwalą" ? "Nie dorastacie do pięt Tomkowi Mitrowskiemu!!!! " a kim jest ten gość , z tego co wiem były pracownik BOK., więc chyba o nim w takiej sytuacji też dobrze nie świadczy. Ps. Ciekawe skąd tylu zainteresowanych - nie zwiazanych bezpośrednio ze sprawą - a moze się mylę?
|
# Www 26.11.2013 11:56 |
|
Niech się Wróble i Barany zbierają i będzie spokój.
|
# obserwer 26.11.2013 13:21 |
|
do Ewa Gryga
Tomka Mitrowskiego widziałem wielokrotnie w działaniu czyli w pracy w BOK-u dlatego jego mogę pochwalić Ten "gość" jest fachowcem w dziedzinie KULTURY |
# mieszkaniec555 26.11.2013 22:53 |
|
#Wróżka z Gdańska
A ja się pytam jak Pana Włodkowskiego czy jak mu tam, Odwołać z tej komisji o dialogu społecznym, bo coś czuje że tu o kasę chodzi, ktoś położyć che łapę na na budżecie BOK. A to nie mała Suma 3 mln do rozdysponowania wśród swoich. Mam nadzieję że burmistrz wysłał to zapytanie do wszystkich organizacji i Nasza Choszczówka też będzie mogła się wypowiedzieć. Co prawda zdania są podzielone, ale ja jestem za pozostawieniem takiego stanu jaki jest. Finał Będzie taki Pan Piotr P Wykorzystuje Pana W . A jak już usuną wspólnego wroga, Pan Piotr P wsadzi na to miejsce swojego mu poddanego żołnierza politycznego, a kolaborantów i wszelkich sojuszników odsunie taki będzie finał. BRAWO Wróżko z Gdańska !!!!!!! Nareszcie ktoś napisał parę słów prawdy. |
# bartekw 27.11.2013 00:38 |
|
Mieszkańcu, nie bredź! Wiadomo, że chodzi o kasę, a dokładnie o jej racjonalne wydawanie - aby przekładała się na konkretne wydarzenia i ofertę dla mieszkańców, a nie służyła wyłącznie zaspokojeniu materialnych ambicji ABW.
A co do odwoływania mojej skromnej osoby z DKDS - pisałem wcześniej. Przyjdź proszę na styczniowe posiedzenie i zgłoś swą kandydaturę na przewodniczącego. Masz mój głos :) |
# niech żyje wolność 27.11.2013 11:10 |
|
Już za parę dni, za dni parę
|
# kykyky 28.11.2013 14:44 |
|
Kiedy dokładnie ABW zniknie i będzie p.o. ?????????????????
|
# sierpien2011 28.11.2013 21:52 |
|
A własciwie dlaczego...kabaret i farsa mieszczą się jak najbardziej w gatunkach scenicznych. I są juz czesto zaliczane do kultury wysokiej...
|
# kkkkk 30.11.2013 10:37 |
|
Ale na scenie a nie "Nad" nią.
|
# buc 04.01.2014 21:19 |
|
Bareja wiecznie żyw :-)
|
# Iwona z Białołęki 09.01.2014 09:52 |
|
Szkoda, że ci etatowi pracownicy nie mieli odwagi sie podpisać pod pismem- kolejny przykład na to, że stoją za tymi intrygami inne osoby i oczerniają p. Barańską, która tak wiele zrobiła dla kultury w Dzielnicy i nie tylko. Rozsławiała Białołęke nie tylko w Warszawie ale w całym kraju. Źle wypowiadać się o Jej pracy będzie tylko ten, kto nie zna się na kulturze, ale to juz jego problem.
|
# pawka 11.01.2014 00:40 |
|
osobiście bym ją z roboty wyp.erdolił ... 3 razy w zeszłym roku miałem coś tam do załatwienia i za każdym razem wychodząc miałem ochotę mordować...
|
# pawka 11.01.2014 00:43 |
|
#pawka napisał(a) 11.01.2014 00:40 a przepraszam to było o urzędzie gminy ... mam uczulenie na urzędników a szczególnie ich premie, więc jak widzę takie wpisy ...osobiście bym ją z roboty wyp.erdolił ... 3 razy w zeszłym roku miałem coś tam do załatwienia i za każdym razem wychodząc miałem ochotę mordować... |
LINKI SPONSOROWANE