REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Porządki świąteczne

# Tereska

01.12.2016 02:11

Co robicie, żeby mieć pięknie wysprzątanie mieszkanie na święta?

# Hrabinia

01.12.2016 02:20

Jak nie macie na to czasu albo nie lubicie sprzątać, to możecie skorzystać z pomocy ludzi, którzy chcą dorobić sobie np. właśnie na sprzątaniu. Znajdziecie ich na portalu http://www.ozii.pl/ OZII.pl to serwis, gdzie możesz powierzyć wykonanie pewnych zadań specjalistom, jak również podzielić się swoimi umiejętnościami, świadcząc usługi na rzecz innych.

MisiaKasia

01.12.2016 15:29

Ja nawet lubię sprzątać, pomaga mi to się odstresować a poza tym lubię jak jest czysto. Mam tylko teraz niemały problem, bo w naszym domu pojawiły się szkodniki. Sama nie wiem czy uciekają do wnętrza przed zimą czy co, ale co posprzątam to i tak mam wrażenie,że jest zaraz brudno. Dlatego mam zamiar poddać dom http://ddduslugi.pl/ Mam tylko pewne obawy, bo wiadomo,że w takich przypadkach na pewien czas trzeba opuścić dom, co do tego czy nie spowolni to ogólem, wszystkich moich prac i czy zdążę ze wszystkim do świąt. Może ktoś mi poleci jakieś inne rozwiązanie?

REKLAMA

# Szaron

02.12.2016 13:39

Hrabinia, dzięki no ja właśnie też lubię sprzątać, pracowałam w firmie sprzątającej a teraz potrzebuję dorobić, to się zgłoszę i będę miała kasę za sprzątanie za pośrednictwem OZII.PL jeszcze przed świętami.

# BarbaN

04.12.2016 17:22

Co roku przy świątecznych porządkach złości mnie fakt, że nie mogę dokładnie wyprać zasłon, firanek, dywanów, tapicerki... W tym roku sięgnę wreszcie po niemieckie środki Waschkonig czystości, które udało mi się wypatrzeć w Polsce w Kauflandzie. Wszyscy, którzy mieli niemieckie środki czystości mówią, że one są znacznie lepsze niż nasze, polskie.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025