REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

Portal o fizjoterapii

marchewka

12.06.2018 09:52

Portal fizjoplaner to artykuły, diety, zestawy ćwiczeń i porady stworzone przez najlepszych specjalistów. A także https://fizjoplaner.pl artykuły poświęcone zdrowiu i rehabilitacji, systemy do planowania i nadzorowania procesu rehabilitacji oraz diet, porady dzięki którym Twoja rehabilitacja czy dieta przyniesie lepsze efekty.

# syfff reklama

12.06.2018 15:09

sprzedam temperówki stalowe po 7
polecam wspaniale się nimi temperuje
dobrze tesz wpływają na porost cyckuf
ja jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona

# gsoc90

13.04.2021 11:33

bardzo bogatą ofertę ma www.fizomedica.pl

REKLAMA

# Pawelek4267934

25.10.2022 13:31

Jeśli ktoś szuka w Waszawie naprawdę dobrego fizjoterapeutę to polecam mgr. Karola Filipa. Świetny profesjonalista

# iwonag631

09.11.2022 09:31

Ja również z ręka na sercu moge polecic pana Karola Filipa. Jest fizjoterapeutą z powołania. bardzo mi pomógł.

# Tadeusz

09.12.2022 09:55

Serdecznie zachęcam do odwiedzenia pana Karola Filipa na alei Solidarności :D Dobry fizjoterapeuta, który jest dla swoich pacjentów <3

REKLAMA

# Zygmunt

09.12.2022 13:19

Jak wygląda u tego Krola Filipa zapisywanie się na zabiegi? Bo zwykle najbliższe harmonogramy bo 3+ miesiący czekania. Chciałbym raczej szybko sobie kogoś znaleźć

# Heorcuk

12.12.2022 09:52

#Zygmunt napisał(a) 09.12.2022 13:19
Jak wygląda u tego Krola Filipa zapisywanie się na zabiegi? Bo zwykle najbliższe harmonogramy bo 3+ miesiący czekania. Chciałbym raczej szybko sobie kogoś znaleźć

Dużo w internecie czytałem, że nie ma z tym problemów :) ja na razie jestem po zabiegach u innego fizjoterapeuty, ale za niedługo będę musiał odnowić więc pewnie się do niego zgłoszę

# Halincia

13.12.2022 09:47

Z pewnością warto. Mój mąż do niego chodził i jakoś nigdy nie narzekał. Całkiem szybko nawet zabiegi pomogły więc pan Karol musi być dobry :D

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą