REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Pomysł na rocznicę

Gośka25

07.09.2021 22:08

Cześć, moi rodzice w tym roku obchodzą kolejną rocznicę ślubu i z tej okazji chciałabym zafundować im wyjazd do Anglii. Na stronie internetowej konsorcjum.pl znalazłam sporo ciekawych ofert. Korzystaliście z usług tej firmy? Jakie są Wasze opinie?

amelyy

09.09.2021 10:53

Nie korzystałam, ale pomysł ogólnie ciekawy. Chociaż trochę się tak zastanawiam, czy przez obostrzenia pandemiczne to w ogóle będzie możliwe.

amelyy

09.09.2021 10:54

Nie boisz się, że sytuacja na tyle się zmieni, że niedługo znowu nie będzie można nigdzie latać? W takiej właśnie sytuacji szkoda byłoby Twojego czasu poświęconego na załatwienie tej sprawy. Może zatem warto pomyśleć o czymś takim, co na pewno będzie niezależne od sytuacji związanej z koronką?

REKLAMA

# Shisui

14.09.2021 10:34

Ja w tym roku z mężem poleciałam enterair do Grecji na rocznicę. Było wspaniale serio. Pierwszy raz mieliśmy taki wypad za granice i jestem pewna że to nie będzie ostatni raz. Także podróże na rocznice to naprawdę dobry pomysł.

aniella45

13.01.2022 14:16

Ja kupiłem mężowi wycieczkę od https://www.alienatours.pl i był bardzo zadowolony gdy pojechał do Czarnobyla.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA