REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Pomagajmy dziecim pójść do szkoły

# Polinka

11.08.2017 13:04

Fundacja Pociecha prosi o wsparcie akcji Powrót do szkoły. Chodzi o pomoc dla dzieci z biednych i zaniedbanych rodzin aby mogły pójść do szkoły dobrze wyposażone, tak jak inne dzieci. Pomagajmy na http://fundacjapociecha.pl

Polia

24.08.2017 19:32

Również słyszałam o tej akcji, cel jest bardzo szczytny. Zawsze mi jest najbardziej szkoda właśnie dzieci z tego względu, że to przecież nie jest ich wybór i wina, że rodzice nie mogą sobie pozwolić na przybory szkolne. Odbija się to niestety na relacjach z rówieśnikami i oczywiście na samej nauce. Warto więc dołożyć dowolną kwotę na zakup wyprawek dla nich. Wiem, że w zeszłych latach zostało przygotowanych blisko 100 wyprawek szkolnych, a w ich skład wchodziły m.in. plecaki, piórniki, komplety zeszytów, dresy, buty i wiele wiele innych. Wszystkie szczegóły można znaleźć na stronie http://www.facebook.com/FundacjaPociecha, a akcja potrwa do 17 września. Razem możemy sprawić radość jeszcze większej liczbie dzieciaków. :)

# szmata szeptana

25.08.2017 08:35

szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, to praca dla ciebie.
Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych.
Warto się teraz tym zainteresować.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA