Forum › Warszawa
Polska Kpina Przewozowa (P.K.P.) Intercity
Erneścio 27.07.2023 15:16, wpis modyfikowany 5 razy, |
|
Dzień dobry. Proszę bilet do Zielonej Góry.
- dzień dobry, na teraz? Tak, dla mnie i dla demona! - jakiego demona? Dla rowerka! - aha, robi się! - no ale na dziś nie ma wolnych miejsc... No to na jutro! - klik, klik, klik... na jutro też nie ma. No to na sobotę! - klik,klik... na sobotę też zero! No to ... daj Pani na niedzielę! - klik, klik,klik... na niedzielę też nie ma! A na kiedy są? - klik, klik, klik... na poniedziałek będzie! Z demonem? - klik, klik, klik, eeeee, nieeee, na demona dopiero na wtorek! A ile pociągów za dnia kursuje w ten kurort krajowy? - klik, klik, klik... dwa! Dwa rejsy z sezonie??? Dwa? Dawaj Pani wtorek! - daję... Remont tu macie, demona dowiozę windą na peron, ciężki, bagaż itp. ? - nie, demona pod pachą pan może! Jak to pod pachą? - pod pachę i schodami tam z tyłu po prawej przed wejściem. Boże, gdzie ja jestem? - witamy w Warszawie zachodniej... Dajecie do biletów nerwosol może? - nie! Czemu nie? - bo, gdy przewieziesz już pan demona z jednego końca Polski na drugi doświadczając jakości Intercity... to nerwosol na zawał i wylew na nic się zdadzą! Z jakiego końca Polski? Przecież to Warszawa!! - no przecież mówię! -------------- ------------ ---------- -------- Parodia! Serio! Kpina pełną parą, jak PKP Intercity dba o interes! Made in Poland! 100% dobre bo Polskie! Błazen, który nie umie w kaso-dajnym sezonie dopiąć 5 wagonów... powinien odbyć wakacje w pomieszczeniu z gumowymi ścianami i klamką tylko od zewnętrznej. Sorry, ale musiałem. Amen! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.