Forum › Białołęka
# Alicja w Krainie Chamów 17.04.2013 08:37 |
|
Na PICASSA nie jest bezpiecznie a rosnąca młodzież obu płci ( Porajów, Antalla , Picassa itp) to jakieś pokolenie bezdusznej patologii. RODZICU kontroluj swoje dziecko bo nawet nie widzisz jak schodzi na psy ! Praca i relaks po pracy to nie wszystko!
|
# rum 17.04.2013 11:22 |
|
Dokładnie okolice picassa to niezła patologia
|
# katarynka 17.04.2013 23:17 |
|
"Policja: w 13 minut jesteśmy na miejscu" - nie chce malkontentować ale to jest o 13 minut za późno.
|
# Modlińska 18.04.2013 12:09 |
|
Niech się pochwalą w ile doajdą w sobotę wieczorem jak zakóca się ciszę nocną 3 h zamiast 13 min. - nie życzę nikomu - ale prawda jest bolesna
|
# marzenia 19.04.2013 07:00 |
|
Co za bzdury? czeka sie ok. godziny..a strarz miejska? nie można się dodzwonić, a jak sie pisze e-maila ze nie mozna sie dodzwoinić ,dzwoniac 20 razy to odpisuja ..proszę dzwonić!
|
# SETA 21.04.2013 13:23 |
|
Ja bym zwrócił uwagę na okolice Dąbrówki Wiślanej jak i Szlacheckiej. Dużo pijanej młodzieży, krzyki kibolskich haseł zmieniło sie zdecydowanie na gorsze
|
# Złapany 25.04.2013 18:55 |
|
Ha, ha, ha. Ja parę dni temu dzwonilam na policję i do straży, bo sąsiad pali śmieci w ognisku i wyjść z domu nie można. Przyjechali, popatrzyli i co?! Nie weszli do gościa, nie zajęli się ogniskiem! Za to do mnie zajechali i mnie dokładnie spisali. W życiu nie będę interweniował, choćby okradli czy zabijali.
|
# Erazm 26.04.2013 07:43 |
|
Bo na sąsiadów się nie donosi, chyba, że kradną lub zabijają.....
|
# Baba 29.04.2013 11:15 |
|
No właśnie, Erazmie. A policja od rana apeluje,żeby sąsiedzi reagowali jak jest awantura rodzinna. Ludzie dobrze robią, że się nie mieszają, bo tylko ich będą ciągać i ścigać.
|
# superekstra 09.11.2013 12:23 |
|
Coraz bezpieczniej? ostatnio byl pożar bo ktos porzecinal kable ..
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.