REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Polecam Producenta Rolet i Plis Warszawa

# Marek12233

08.07.2015 16:35

Do kupna Rolet i Plis na zamówienie polecam firmę Krakok działającą na terenie Warszawy i okolic. Posiadają oni bardzo ciekawe promocje.
Firma ta działa od 1999r. Usługa którą zamówiłem została wykonana sprawnie i szybko, a otrzymany towar jest bardzo wysokiej jakości (nie to co z marketu, które musiałem wymienić po 2 miesiącach gdyż wyblakły i w nie których zerwały się łańcuszki do poruszania roletą).
Kupując u nich rolety posiada się gwarancje na 2 lata. Napisałem tą recenzje, gdyż posiadam ich rolety od ponad 3 lat i wszystko jest tak jak miało być, czyli dalej wyglądają i działają jak nowe. Ostatnio do kupiłem jeszcze parę rolet do nowego mieszkania i znów się nie zawiodłem.
Podam link do strony, gdyż uważam że należy promować małe lokalne Polskie firmy: www.krakok.pl
Pozdrawiam Marek

# emi

16.08.2015 00:59

Najlepsze rolety ma Roletex. Plisy też mają ok, ale ja akurat mam od nich rolety rzymskie. Sprawdzają się rewelacyjnie.

# mila

16.08.2015 00:59

Najlepsze rolety ma Roletex. Plisy też mają ok, ale ja akurat mam od nich rolety rzymskie. Sprawdzają się rewelacyjnie.

REKLAMA

# Olka

18.08.2015 15:13

Jeżeli chodzi o te sprawy, to najlepszą firmą jest http://zaluzjedrewniane.net/. Wszystko można zamówić z domu przez internet.

# zuza67

20.08.2015 17:41

Zgadzam się, sama mam świetne plisy ze sklepu http://zaluzjedrewniane.net/ i sprawdzają się świetnie.

# Krzychu6

25.08.2015 23:42

Zdecydowanie polecam firmę Roletex. Mają świetny asortyment.

REKLAMA

# śliwka

20.09.2015 15:56

My właśnie niedawno kupowaliśmy rolety z Roletexu. Przyznaję, że są rewelacyjne. Jakość na najwyższym poziomie. Do tanich nie należą, ale warto w nie zainwestować.

# darik

06.10.2017 13:46

Po inspiracje polecam zajrzeć na Pastelową 11 w Krakowie, bo firma Fen ma chyba jedną z najbogatszym ekspozycji. Wszystkie dekoracje sobie sprawdzisz ręcznie. Mnie to przekonało do zastosowania mat bambusowych zamiast standardowych plis i rozwiązanie faktycznie się sprawdziło. Montaż od ręki i serwis w razie czego też obowiązuje.

# syfiasssta reklama

06.10.2017 14:53

co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców
masakra, co za poziom...

REKLAMA

# gargamel

03.04.2022 19:10

Jeszcze nie miałem okazji zastanawiać się nad producentem rolet, ale na tą chwilę chcę już wiedzieć jaki rodzaj rolet będzie dla mnie najlepszym rozwiązaniem u mnie w domu. Uważam, że właśnie https://klasterbudownictwa.pl/rolety-rzymskie-klasyka-w-nowoczesnym-wydaniu/ są tym modelem który mnie na tą chwilę najbardziej interesuje.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025