Forum › Warszawa
# księgowy 03.11.2022 21:55 |
|
To ile zużywa wodoru /100 km i po ile ten wodór tankuje ?
A jeszcze lepiej byłoby napisać po ile wyjdzi jeden kilometr na totalny czas eksploatacji i porównać to z dieslem , cng i elektrykami ? |
# Kryśka z Wólki 04.11.2022 09:41 |
|
#księgowy napisał(a) 03.11.2022 21:55 Tego nie wie nikt. Na razie wiadomo, ze trzeba sie sfotorafować z tym autobusem i przejechać nim. To jest priorytet prezydenta WarszawyTo ile zużywa wodoru /100 km i po ile ten wodór tankuje ? A jeszcze lepiej byłoby napisać po ile wyjdzi jeden kilometr na totalny czas eksploatacji i porównać to z dieslem , cng i elektrykami ? |
# PKU 04.11.2022 10:13 |
|
Ja mam lepsze pytanie - jak się produkuje wodór do tankowania. Wydaje mi się, że proces produkcji już taki bezemisyjny nie jest.
|
# Madbutcher 04.11.2022 10:13 |
|
#księgowy napisał(a) 03.11.2022 21:55 Kto pyta o takie rzeczy, jest złym człowiekiem nienawidzącym matki Ziemii i jeszcze pewnie w dodatku PiSowcem. Ja, jako wzorcowy leming jestem po prostu przepełniony szczęściem, że taki pojazd wyjechał na ulice Warszawy. Tak samo jestem zachwycony samochodami elektrycznymi i gorąco popieram to, żeby ładowały się za darmo, za darmo parkowały w SPPN i jeździły po buspasach. A gdy ktoś mi mówi, że tak naprawdę biorą prąd z elektrowni węglowych i że to jest żadna ekologia, tylko promowanie zabawek dla bogaczy i celebrytów, to zatykam uszy i głośno krzyczę "TRA LA LA LA NIC NIE SŁYSZĘ NIC NIE SŁYSZĘ".To ile zużywa wodoru /100 km i po ile ten wodór tankuje ? A jeszcze lepiej byłoby napisać po ile wyjdzi jeden kilometr na totalny czas eksploatacji i porównać to z dieslem , cng i elektrykami ? |
# nnn 05.11.2022 15:44 |
|
#księgowy napisał(a) 03.11.2022 21:55 O tym są te wybory, żeby takich pytań nie zadawano.To ile zużywa wodoru /100 km i po ile ten wodór tankuje ? A jeszcze lepiej byłoby napisać po ile wyjdzi jeden kilometr na totalny czas eksploatacji i porównać to z dieslem , cng i elektrykami ? |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.