REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# księgowy

03.11.2022 21:55

To ile zużywa wodoru /100 km i po ile ten wodór tankuje ?
A jeszcze lepiej byłoby napisać po ile wyjdzi jeden kilometr na totalny czas eksploatacji i porównać to z dieslem , cng i elektrykami ?

# Kryśka z Wólki

04.11.2022 09:41

#księgowy napisał(a) 03.11.2022 21:55
A jeszcze lepiej byłoby napisać po ile wyjdzi jeden kilometr na totalny czas eksploatacji i porównać to z dieslem , cng i elektrykami ?
Tego nie wie nikt. Na razie wiadomo, ze trzeba sie sfotorafować z tym autobusem i przejechać nim. To jest priorytet prezydenta Warszawy

# PKU

04.11.2022 10:13

Ja mam lepsze pytanie - jak się produkuje wodór do tankowania. Wydaje mi się, że proces produkcji już taki bezemisyjny nie jest.

REKLAMA

# Madbutcher

04.11.2022 10:13

Kto pyta o takie rzeczy, jest złym człowiekiem nienawidzącym matki Ziemii i jeszcze pewnie w dodatku PiSowcem. Ja, jako wzorcowy leming jestem po prostu przepełniony szczęściem, że taki pojazd wyjechał na ulice Warszawy. Tak samo jestem zachwycony samochodami elektrycznymi i gorąco popieram to, żeby ładowały się za darmo, za darmo parkowały w SPPN i jeździły po buspasach. A gdy ktoś mi mówi, że tak naprawdę biorą prąd z elektrowni węglowych i że to jest żadna ekologia, tylko promowanie zabawek dla bogaczy i celebrytów, to zatykam uszy i głośno krzyczę "TRA LA LA LA NIC NIE SŁYSZĘ NIC NIE SŁYSZĘ".

# nnn

05.11.2022 15:44

O tym są te wybory, żeby takich pytań nie zadawano.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni