Forum › Warszawa
# Oleole899 10.09.2020 11:15 |
|
Głupota jakaś. Już widzę jak ludzie sprawdzają czy dziś jest dzień smogowy, albo ktoś to sprawdza czy ktoś pali w dzień smogowy. Zarty.
|
# Tytuń 10.09.2020 12:51 |
|
#Oleole899 napisał(a) 10.09.2020 11:15 Przecież można nie palić w kominku, o ile nie jest on jedynym źródłem ciepła. Nie wiem jaki jest dzień - nie palę. To takie proste!Głupota jakaś. Już widzę jak ludzie sprawdzają czy dziś jest dzień smogowy, albo ktoś to sprawdza czy ktoś pali w dzień smogowy. Zarty. |
# Fatso 10.09.2020 13:28 |
|
A co, jeśli jest głównym źródłem ciepła, ale nie jedynym? U mnie kominek dom ogrzewa, a elektrycznie grzejniki jedynie dogrzewają, jeśli potrzeba ...
|
# KIA 10.09.2020 18:06 |
|
Jeden wypalony papieros wytwarza tyle pylu co nowoczesny silnik disla dzialajacy przez pol godziny... czemu nikt sie nie przyczepi do papierosow? bo to kiepski biznes?... czy ktos w koncu przejrzy na oczy ze aktywisci zwykle to rozemocjonowani durnie, ktorzy nie maja bladego pojecia o czym mowia?
|
# Też fat 10.09.2020 23:37 |
|
#Fatso napisał(a) 10.09.2020 13:28 No to hajcuj drewnem (nie kaloszami) i nie szczyp się.A co, jeśli jest głównym źródłem ciepła, ale nie jedynym? U mnie kominek dom ogrzewa, a elektrycznie grzejniki jedynie dogrzewają, jeśli potrzeba ... |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.