REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

# Zaneta

18.01.2019 20:00

Na termach w Mszczonowie jest tak samo i nikt z tego powodu kopii nie łamie

# Jak Marian

19.01.2019 19:43

Mam wrażenie że basen na ktory czekałem latami został zaprojrktowany i zbudowany przez dwie oddzielne ekipy.
Główna część super, mega szerokie tory, 2 x jacuzzi, świetnie zaprojektowana trend dla najmłodszych. Stan wykończenia bez zarzutu.
Na minus - wejście, szatnie, prysznice TRAGEDIA, projektował to jakiś debil, a wykańczał wujek Heniek po kielicha. Tak chu*nowego standardu wykończenia jeszcze nie widziałem - fugi krzywe, podłoga wygląda jakby była zagrzybiała. W kiblu piździ, kasetony porozsuwane - jakaś masakra.
Potwierdzam że brakuje wieszaków, a prysznice przy saunie nie wiem po co są na wysokich urodzinach... ogółem mam mieszane uczucia.
Czekałem na ten basen a teraz szczerze to wole dalej jeździć do Stanisławowa, mimo że Piaski mam pod nosem :-(

# Betka

11.02.2019 13:56

Ten basen to po prostu porażka. Tak jak wszyscy czekaliśmy na ten basen a okazało się, że jest to inwestycja pełna fuszerek i niedociągnięć. Tak jak piszą inni zimna woda, zła organizacja szatni i naciąganie na dodatkowe opłaty za suszenie włosów, nawet jeśli ma się wykupiony karnet na naukę pływania.
Ale i tak największym wyczynem spółki zarządzającej basen było przekręcenie ludzi na zwiększonych opłatach za kurs nauki pływania nawet ich o tym nie informując. Trzeba było tylko zadeklarować, że przedłuża się zajęcia ale nikt nie napisał, że cena wzrosła z 27 do 30 zł. To jest oszustwo!!! Tak się nie robi.
No cóż, konkludując, WIELKIE ROZCZAROWANIE.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni