REKLAMA

totalbud mirabelki 01 1totalbud mirabelki 01 0
Forum › Bia這喚ka

REKLAMA

totalbud porto zeran 2

P造walnia dla Bia這貫ki

rocky

14.08.2008 14:46

Mam pytanie do ranych i burmistrz闚, dlaczego nie ma na tej du瞠j i bogatej dzielnicy p造walni dl niemowlak闚 tylko musz� je寮zi� na targ闚ek 瞠by moje pociechy uczy� p造wa�! P造walnia naszego OSiru si� nie nadaje do nauki p造wania niemowlak闚, jest za g喚boka i za zimna. Nie mamy 瘸dnej mo磧iwo軼i korzystanie z atrakcji parku wodnego! nie ma jacuzi, masa篡 wodnych nic. Prosz� stworzy� nam warunki do sp璠zania czasu na Bia這喚ce a nie zmusza� nas do tu豉nia si� po innych przyjaznych mieszka鎍om Dzielnicach Warszaway

# siekierka kurpiowska

15.08.2008 17:59

Ju� nied逝go siostrzyczki zakonne z Poznania postawi� w dzielnicy klasztor w kt鏎ym b璠� osadzani wszyscy wymagaj帷y od w豉dz dzielnicy jakichkolwiek dzia豉�.Tam b璠zie mo積a liczy� na wiele dodatkowych atrakcji.

# lola

16.08.2008 06:55

I bardzo dobrze, 瞠 zrobi� to siostrzyczki, bo nie pozwol� na jakiekolwiek gorsz帷e ekscesy w basenie dla niemowlak闚.
A co do sp璠zania czasu na Bia這喚ce, to od tego jest sypialna 瞠by w niej spa�.

REKLAMA

less mess 09-26 2less mess 09-26 0

# Inteligent

16.08.2008 17:30

Wiec w tej sypialni, krzycz�:
LOLA zr鏏 mi loda!!!

# siekierka kurpiowska

16.08.2008 22:36

Zaspanym g這sem odezwa� si� 獞ier熵nteligentnie nick zwany Inteligent

# wyborca

17.08.2008 08:01

Szanowne w豉dze Dzielnicy, z naszego wyboru sprawujecie w豉dz�, 膨damy budowy aquaparku najlepszego i najwi瘯szego w Warszawie, jeste鄉y jedn� z najwi瘯szych dzielnic, jest tutaj najwi璚ej m這dych ma鹵e雟tw z dzie熤i, budowa� nie gada�, dlaczego Bia這喚ka ma si� kojarzy� z wi瞛ieniem i oczyszczalni� 軼iek闚! Du篡 basen po tej stronie Warszawy w ramach wyr闚nania r騜nic mi璠zy lew� a praw� stron� Stolicy.

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 2olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 0

# wyborca1

17.08.2008 21:13

a ja chc� fontann� i port dla mojej 瘸gl闚ki!

# tenisista

19.08.2008 04:59

a ja chc� hal� do gry w tenisa sto這wego na 10 sto堯w tak� jaka jest na Sp鎩ni

# pomidorowa

22.08.2008 16:32

To zacznijcie za tym chodzi�. powodzenia !

REKLAMA

cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0

# 簑rek

22.08.2008 17:25

jeden nawiedzony ju� chodzi� i wychodzi� boisko do nogi na Picassa

# Kaz.II

22.08.2008 20:40

Najgorsze w tym wszystkim jest to 瞠 np.wyborca wrzeszczy o basenie nie maj帷 poj璚ia ile b璠zie 鈔odk闚 bud瞠towych na inwestycje? Ot騜 na przysz造 rok zak豉da si� 瞠 tych 鈔odk闚 nie b璠zie wi璚ej ni� 40 mln. Je郵i wybuduje si� drugi basen to trzeba wy陰czy� 鈍iat這 na Bia這喚ce.W zasadzie 鈍iat這 wy陰czy Stoen.B璠� cieszy� si� lekarze bo nie jeden z豉mie n騜k�.K馧ko si� zamyka.Osi庵n瘭i鄉y cel Euro to teraz powinna nam wystarczy� pi趾a.

# ciekawy

24.08.2008 06:33

a ja jestem ciekaw czy nasi radni, burmistrzowie i urz璠nicy mog� skorzysta� z dotacji UE na projekty sportowe.
je郵i sami mog�, to na co czekaj�, a je郵i nie mog� sami, to na co czekaj�
jak d逝go tu mieszkam nie s造sza貫m o projekcie sportowym, kt鏎y by豚y wsp馧finansowany przez UE

REKLAMA

atal zakatek harmonia 2atal zakatek harmonia 0

# rodzic

02.09.2008 13:33

Nie ma juz miejsc do nauki p造wania w BOS! znowu trzeba jecha� na Targ闚ek, za ma造 ten basen na nasze potrzeby!

# realista

03.09.2008 16:27

do rodzica
A co� Pan chcia�?
AQUAPARK w tej miednicy !!!!
Znajd� Pan kas� na inwestycje i daj im Pan na to jeszcze teren to oni (......) Panu zbuduj� i AQUAPARK.
Mi造ch k徙ieli w domowej wannie !!!!
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma si� zaczyna� pogrubienie i wpisz [b]. Na ko鎍u pogrubienia wpisz [/b].
Przyk豉d: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma si� zaczyna� kursywa i wpisz [i]. Na ko鎍u kursywy wpisz [/i].
Przyk豉d: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonk�, kt鏎a chcesz wstawi� w tre軼i w miejscu kursora:
:

Najnowsze informacje na Tu Bia這喚ka

Kup bilet

Znajd� swoje wakacje

Powy窺ze tre軼i pochodz� z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasa簑

Wst徙 do ksi璕arni