Forum › Bia³o³êka
P³ywalnia dla Bia³o³eki
rocky 14.08.2008 14:46 |
|
Mam pytanie do ranych i burmistrzów, dlaczego nie ma na tej du¿ej i bogatej dzielnicy p³ywalni dl niemowlaków tylko muszê je¼dziæ na targówek ¿eby moje pociechy uczyæ p³ywaæ! P³ywalnia naszego OSiru siê nie nadaje do nauki p³ywania niemowlaków, jest za g³êboka i za zimna. Nie mamy ¿adnej mo¿liwo¶ci korzystanie z atrakcji parku wodnego! nie ma jacuzi, masa¿y wodnych nic. Proszê stworzyæ nam warunki do spêdzania czasu na Bia³o³êce a nie zmuszaæ nas do tu³ania siê po innych przyjaznych mieszkañcom Dzielnicach Warszaway
|
# siekierka kurpiowska 15.08.2008 17:59 |
|
Ju¿ nied³ugo siostrzyczki zakonne z Poznania postawi± w dzielnicy klasztor w którym bêd± osadzani wszyscy wymagaj±cy od w³adz dzielnicy jakichkolwiek dzia³añ.Tam bêdzie mo¿na liczyæ na wiele dodatkowych atrakcji.
|
# lola 16.08.2008 06:55 |
|
I bardzo dobrze, ¿e zrobi± to siostrzyczki, bo nie pozwol± na jakiekolwiek gorsz±ce ekscesy w basenie dla niemowlaków.
A co do spêdzania czasu na Bia³o³êce, to od tego jest sypialna ¿eby w niej spaæ. |
# Inteligent 16.08.2008 17:30 |
|
Wiec w tej sypialni, krzycz±:
LOLA zrób mi loda!!! |
# siekierka kurpiowska 16.08.2008 22:36 |
|
Zaspanym g³osem odezwa³ siê æwieræinteligentnie nick zwany Inteligent
|
# wyborca 17.08.2008 08:01 |
|
Szanowne w³adze Dzielnicy, z naszego wyboru sprawujecie w³adzê, ¿±damy budowy aquaparku najlepszego i najwiêkszego w Warszawie, jeste¶my jedn± z najwiêkszych dzielnic, jest tutaj najwiêcej m³odych ma³¿eñstw z dzieæmi, budowaæ nie gadaæ, dlaczego Bia³o³êka ma siê kojarzyæ z wiêzieniem i oczyszczalni± ¶cieków! Du¿y basen po tej stronie Warszawy w ramach wyrównania ró¿nic miêdzy lew± a praw± stron± Stolicy.
|
# wyborca1 17.08.2008 21:13 |
|
a ja chcê fontannê i port dla mojej ¿aglówki!
|
# tenisista 19.08.2008 04:59 |
|
a ja chcê halê do gry w tenisa sto³owego na 10 sto³ów tak± jaka jest na Spójni
|
# pomidorowa 22.08.2008 16:32 |
|
To zacznijcie za tym chodziæ. powodzenia !
|
# ¿urek 22.08.2008 17:25 |
|
jeden nawiedzony ju¿ chodzi³ i wychodzi³ boisko do nogi na Picassa
|
# Kaz.II 22.08.2008 20:40 |
|
Najgorsze w tym wszystkim jest to ¿e np.wyborca wrzeszczy o basenie nie maj±c pojêcia ile bêdzie ¶rodków bud¿etowych na inwestycje? Otó¿ na przysz³y rok zak³ada siê ¿e tych ¶rodków nie bêdzie wiêcej ni¿ 40 mln. Je¶li wybuduje siê drugi basen to trzeba wy³±czyæ ¶wiat³o na Bia³o³êce.W zasadzie ¶wiat³o wy³±czy Stoen.Bêd± cieszyæ siê lekarze bo nie jeden z³amie nó¿kê.Kó³ko siê zamyka.Osi±gnêli¶my cel Euro to teraz powinna nam wystarczyæ pi³ka.
|
# ciekawy 24.08.2008 06:33 |
|
a ja jestem ciekaw czy nasi radni, burmistrzowie i urzêdnicy mog± skorzystaæ z dotacji UE na projekty sportowe.
je¶li sami mog±, to na co czekaj±, a je¶li nie mog± sami, to na co czekaj± jak d³ugo tu mieszkam nie s³ysza³em o projekcie sportowym, który by³by wspó³finansowany przez UE |
# rodzic 02.09.2008 13:33 |
|
Nie ma juz miejsc do nauki p³ywania w BOS! znowu trzeba jechaæ na Targówek, za ma³y ten basen na nasze potrzeby!
|
# realista 03.09.2008 16:27 |
|
do rodzica
A co¶ Pan chcia³? AQUAPARK w tej miednicy !!!! Znajd¼ Pan kasê na inwestycje i daj im Pan na to jeszcze teren to oni (......) Panu zbuduj± i AQUAPARK. Mi³ych k±pieli w domowej wannie !!!! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tob±? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajd¼ najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBia³o³êka
Misz@masz
Artyku³y sponsorowane
Kup bilet
Znajd¼ swoje wakacje
Powy¿sze tre¶ci pochodz± z serwisu Wakacje.pl.