Forum › Białołęka
# fela 13.06.2014 18:33 |
|
Wspaniale wygląda :) Chętnie skorzystamy z rodziną, dziękujemy i pozdrawiamy
|
Mieszkaniec1 13.06.2014 20:26 |
|
Krzesełka przy grillu są niskie i zbyt daleko od stolika, ale zobaczymy w trakcie jak się przy nim je. Nie widziałem też tam tabliczki informującej, że można rozpalać (mam nadzieję iż będzie). Za to plusem jest to, że w końcu jest na co wskoczyć uciekając przed dzikami panującymi w parku ;).
|
# Mod 13.06.2014 21:50 |
|
A pisanie w wątku nie na temat to chyba trollowanie.
|
# OnOdZawszeZPicassa 14.06.2014 13:26 |
|
Oby stał ły jak najdłużej, w stanie były super cały czas, osobiście, jeśli zobaczę, że ktoś to niszczy, skopie du pę odrazu!
|
# z Dąbrówki 14.06.2014 16:07 |
|
Mogłaby radna odpowiadać, a nie zapominać.
|
# mieszkanka 14.06.2014 22:06 |
|
Poprosimy jeszcze o modernizację placu zabaw przy Wittiga bo jest bardzo dużo dzieci a plac zabaw do du....
|
# Ilona Łącka 16.06.2014 22:26 |
|
Witam,
Jeśli chodzi o ulicę Konwaliową to niestety nie mam dobrych wieści :( jest to ulica w zarządzaniu ZDM, a nie Dzielnicy, więc Dzielnica nie może na nią wyłożyć ani złotówki (zgodnie z prawem). Zarząd wielokrotnie zwracał się do ZDM w sp0rawie poprawy nawierzchni na tej ulicy, ale niestety otrzymywał odpowiedź,że z powodu braku funduszy na razie nie jest ona przewidziana do remontu. Oczywiście głos mieszkańców jest tu bardzo ważny i w takiej sytuacji bombardowanie ZDM nie tylko przez Zarząd, radnych ale również bezpośrednio przez mieszkańców może by coś pomógł? Pozdrawiam Ilona Łącka |
# Ilona Łącka 16.06.2014 22:28 |
|
Jeśli zaś chodzi o pytanie Mieszkanki to plac zabaw przy uliy Wittiga nie jest zarządzany przez Dzielnicę. Jest to plac zabaw Spółdzielni RSM Praga i do nich należy się zgłosić w sprawie naprawy - Porajów 2.
Pozdrawiam Ilona Łącka |
# mieszkanka Porajów 26.06.2014 10:03 |
|
Byłam wczoraj na tym placu zabaw i ogromne brawa za tę wspaniałą inwestycję dla władz dzielnicy. Byle więcej takich inicjatyw
|
# Mamuśka 29.06.2014 00:46 |
|
Mnie też się bardzo podoba na tym placu zabaw, czekamy na obiecaną siłownie plenerową :)
|
# Rodzice 01.07.2014 22:43 |
|
Parki i place zabaw są bardzo potrzebne, odczuwamy to my rodzice szczególnie latem. Dziękujemy za te inicjatywy.
|
# Mogdał 03.07.2014 12:13 |
|
Park, plaża przy Picassa, widać, że dzielnica dba o mieszkańców starego tarchomina! brawo, my też będziemy jesienią pamiętać dzięki komu mamy teraz taki rozkwit dzielnicy i tyle się dzieje na naszym terenie.
|
# tarchominiak 22.09.2014 18:51 |
|
Fajna sprawa. Dobrze, że ratusz pamięta o blokowiskach. Mają mój głos.
|
# Alka 23.09.2014 10:01 |
|
Idźcie na plażę teraz, zobaczcie jaki syf. Niech teraz Panowie z Ratusza się polansują na tym wysypisku śmieci.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.