REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

Piercing w nosie w Jahlove?

# lotta

25.07.2023 12:03

Cześć kochani, chcę zrobić sobie piercing w nosie - znalazłam sporo polecajek Kacpra z JahLove i chciałam podpytac czy ktoś ma z was od niego kolczyk? Jak atmosfera w studio i w ogóle? :D

Erneścio

25.07.2023 18:50

Mogę coś od siebie? Moim zdaniem, powinnaś załatwić sobie wizytę w studio ale psychiatrycznym.
Wież, że kopiując te chorą pseudo kulturkę zaczynasz sobie pracować na dożywotnią samotność?
Jeszcze dziar kilka zrób, no chyba że już masz i będzie komplet, dama XXI wieku, której nikt a nikt za 20 lat nie weźmie "sobie choćby okiem"...
Amen!

# Antosia

28.07.2023 13:56

No sporo tych piercerów, ale musisz patrzeć przede wszystkim jakie ma doświadczenie, portfolio, opinie no i jak u niego z higieną pracy :)

REKLAMA

# nusia

02.08.2023 12:35

Jak piercing to tylko Kacper z Jahlove - kozak jakich mało. Mają studio na Wilczej w Warszawie :) Terminy pewnie długie ale warto! A atmosfera super, jakbyś szła do kolegi :D

# lotta

07.08.2023 10:58

Dziekuje, bardzo za info! Spróbuję się zapisac w takim razie :D

# Ramtam

28.08.2023 17:47

Według mnie, ważne jest, aby wybrać miejsce, w którym czujesz się komfortowo i masz pewność co do profesjonalizmu osoby wykonującej piercing.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA