Forum › Wola
# BeMózg 13.05.2017 19:20 |
|
Na widok zdjęcia z rozkawałkowanym samochodem przy Zachodniej przypomniało mi się wydanie Gazety Wyborczej z jednego z pierwszych miesięcy jej istnienia, z 1989 roku. Na pierwszej stronie zamieszczono tam fotografię ukazującą w oddali gmach KC PZPR widziany z narożnika Nowego Światu i Alej Jerozolimskich, ale na pierwszym planie widok na niego przesłaniała przewracająca się, zdewastowana brama w ogrodzeniu placu budowy (Aleje były wówczas zamknięte dla ruchu, gdyż trwał remont stropu nad tunelem kolei średnicowej). Fotografia była podpisana: "Komitet Centralny Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej (na drugim planie)". Analogicznie pod zdjęciem powyżej powinien być podpis: "Stacja kolejowa Warszawa Zachodnia (na drugim planie)"...
|
# Albert 13.05.2017 23:42 |
|
Oj czekamy, czekamy na to San Francisco, mam nadzieję że otoczenie tego ładnego budynku się zmieni i będzie można zaparkować bezpłatne samochód na te 15 minut odwożąc kogoś na pociąg czy autobus bo teraz to różnie z tym bywa.
Pozdr / pomoce do pracy - http://ekasa.com.pl |
alex7u 23.05.2017 09:58 |
|
A to nie słyszałem o tym nigdy.
_________ |
# statyw 29.05.2017 23:19 |
|
Znając PKP PLK S.A. to nam taki dworzec wystrugają, że przez najbliższe ćwierć lub półwieku będziemy kląć na czym świat stoi...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.