REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

OSZUKUJĄ W TESCO!!!

# chloe

18.10.2010 20:15

co za chamstwo! już drugi raz (pierwszy wczoraj) nie miałam przy sobie tej badziewnej karty clubcard, a kasjerka mowi babce przede mna, ktora pakuje zakupy: "aaa, pani da swoja, to nabijemy" . ja na to: "zaaaaraz, zaraz, ale jak to tak?" ta w szoku, zrezygnowała. Ale dzis ta sama sytuacje miala moja mama, ktora zaprotestowala na probe nabicia punktow. Gosc powiedzial: "jak pani nie korzysta, to my skorzystamy.." :OOOOO !!!!!!!!!!! i bez żenady nabił sobie punkty. Gdybym ja tam była, zrobiłabym aferę z kierownikiem sklepu wlacznie i telefonem do centrali, ale moja mama nie chciala sobie zawracac glowy... Moze i ta cala sytuacja to głupstwo, ale dla mnie to po prostu chamstwo!! nabijanie bez pytania o zdanie moich punktów..

# eolhc

19.10.2010 19:49

To nie kupuj tam (........ )
A propos czy ty jesteś tą co się rozbierała i (...... ) w filmie o tym właśnie tytule???

# Dobra_rada

20.10.2010 23:35

Witam Psa Ogrodnika...;)

REKLAMA

ragozd

21.10.2010 22:46

to jak w tym dowcipie. Rolnik niemiecki modli sie wieczorem - spraw Boze bym byl tak bogaty jak sasiad. Rolnik polski zas - spraw Boze by sasiad byl tak biedny jak ja
ja witam prawdziwa polke :P

# pies ogrodnika

22.10.2010 08:44

Mnie też to wkurza. Tylko, że ja zrobiłem awanturę. Moja kasa moje zakupy moje punkty. Od tamtej pory nie kupuję w tesco

# radny

07.11.2010 17:09

idiotka do potęgi...

REKLAMA

# mieszkanka

12.11.2010 18:36

no ja dziś też miałam taką sytuację ze kasjerka nabiła mi pkt, a potem pyta się chłopaka za mną czy on ma kartę, gościu nie miał więc go pyta czy mi może nabić pkt - słabo???? chłopak się zgodził ale była jakaś ciapa - w każdym razie ja jej podziękowalam i powiedziałam ze to przesada - wątpię czy dotarło.... ale żenada!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025