Forum › Białołęka
OSZUKUJĄ W TESCO!!!
# chloe 18.10.2010 20:15 |
|
co za chamstwo! już drugi raz (pierwszy wczoraj) nie miałam przy sobie tej badziewnej karty clubcard, a kasjerka mowi babce przede mna, ktora pakuje zakupy: "aaa, pani da swoja, to nabijemy" . ja na to: "zaaaaraz, zaraz, ale jak to tak?" ta w szoku, zrezygnowała. Ale dzis ta sama sytuacje miala moja mama, ktora zaprotestowala na probe nabicia punktow. Gosc powiedzial: "jak pani nie korzysta, to my skorzystamy.." :OOOOO !!!!!!!!!!! i bez żenady nabił sobie punkty. Gdybym ja tam była, zrobiłabym aferę z kierownikiem sklepu wlacznie i telefonem do centrali, ale moja mama nie chciala sobie zawracac glowy... Moze i ta cala sytuacja to głupstwo, ale dla mnie to po prostu chamstwo!! nabijanie bez pytania o zdanie moich punktów..
|
# eolhc 19.10.2010 19:49 |
|
To nie kupuj tam (........ )
A propos czy ty jesteś tą co się rozbierała i (...... ) w filmie o tym właśnie tytule??? |
# Dobra_rada 20.10.2010 23:35 |
|
Witam Psa Ogrodnika...;)
|
ragozd 21.10.2010 22:46 |
|
to jak w tym dowcipie. Rolnik niemiecki modli sie wieczorem - spraw Boze bym byl tak bogaty jak sasiad. Rolnik polski zas - spraw Boze by sasiad byl tak biedny jak ja
ja witam prawdziwa polke :P |
# pies ogrodnika 22.10.2010 08:44 |
|
Mnie też to wkurza. Tylko, że ja zrobiłem awanturę. Moja kasa moje zakupy moje punkty. Od tamtej pory nie kupuję w tesco
|
# radny 07.11.2010 17:09 |
|
idiotka do potęgi...
|
# mieszkanka 12.11.2010 18:36 |
|
no ja dziś też miałam taką sytuację ze kasjerka nabiła mi pkt, a potem pyta się chłopaka za mną czy on ma kartę, gościu nie miał więc go pyta czy mi może nabić pkt - słabo???? chłopak się zgodził ale była jakaś ciapa - w każdym razie ja jej podziękowalam i powiedziałam ze to przesada - wątpię czy dotarło.... ale żenada!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.