REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Ostrzeżenie.

# Marian

08.12.2005 07:48

Kto wie dlaczego na paczkach papierosów są pomrocznie rokujące wyrazy pocieszenia o rychłej śmierci palacza. Na butelkach wódeczki nie ma żadnych informacji, np jak się nachlasz to nie jedź samochodem, nie lej żony lub dzieci, itp. Ilu ludzi zgineło od szluga a ilu od np pijanego kierowcy ????

# rozsądna

08.12.2005 16:00

Oczywiście, co nie napisane to nas nie obowiązuje. Skończmy już z tym i zacznijmy używać rozumu. Jak nie ma ostrzeżenia , to pomimo że utrudnia innym życie, mnie nie obchodzi, bo przecież nie napisali!!!!!!!!!!!! Każdy z lenistwa wybiera wygodne dla siebie rozwiązania. A gdzie odpowiedzialność, przykład dla młodych i lojalność wobec własnego kraju.

# nowy lokator

09.12.2005 10:47

Masz świętą rację. Tacy właśnie jesteśmy.

REKLAMA

ragozd

09.12.2005 13:53

poza tym alkohol w rozsadnych ilosciach jest pozyteczny dla zdrowia, co powie ci kazdy francuz z kieliszkiem wina i statystyczna dlugoscia zycia.

Matka_Sławka_z_Gdańska

09.12.2005 14:08

Tak nie mozna, Kolego.
Kazdy francuz jest inny ! Pod warunkiem ze graja uczucia. A nie zimna statystyka. Skoro juz pijesz wino, pozwol opanowac sie duchowej rodosci, ktora w nim plynie, niech zatnczy z toba slonce i cieplo poludniowych stokow. Troche sie wyluzuj ( no...moze nie za bardzo, ale troche ) i uwierz, ze dlugosc nie jest najwazniejsza...w tym wszystkim !

# jestem

14.12.2005 15:37

Wiem Mamuś, Ty zawsze masz rację, ale czasami posłuchaj kogoś, kto Cię kocha i zwolnij.....................

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą