REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

oprogramowanie sklepu www

# marcinwojcik

08.10.2018 12:19

Pany znacie wy sie moze na czyms takim jak obsluga sklepu online? wygasa mi program z ktorego jestem umiarkowanie zadowolony i chce poszukac czegos zueplnie nowego w miare rozsadnej cenie. Ktoś? Coś?

# antoni_opalińska

09.10.2018 13:08

a z czego teraz korzystasz moze jakies aktualizacje na dniach beda wchodzily i sie poprawi program? chyba ze cena poszla w gore a poziom obslugi ten sam, ja mialem taka przygode, ze umjowa na program byla na pol roku, w sensie pakiet byl na pol roku, umowa uzytkowania na rok i rzeczywiscie w umowie bylo ze w zwiazku z aktualizacjami moze sie podniesc cena, tyle ze aktualizacja polegala na zmianie kolorow i czcionek w panelu obslugi, a cena skoczyla o 30% prawie xD

# marcinwojcik

09.10.2018 22:53

nie no zdecydowanie chciałbym się pożegnać z programem z którego aktualnie korzystam, a szukam czegoś sprowadzonego na żywym organiźmie, bo przecież po co samemu testować skoro można zapytać o opinię w internecie.. co prawda widzę że temat nie jest nośny, ale jakieś ze 2 dusze poza tobą się znajdą z jakąkolwiek pomocą w temacie

REKLAMA

# syffff straszliwy

10.10.2018 10:03

spokojnie, przecież zaraz sobie sam odpiszesz i polecisz jakieś badziewie, specu od sssszma.cianej reklamy
ktoś coś ?
ktoś coś ?
ktoś coś ?
ktoś coś ?
ktoś coś ?
ktoś coś ?
ktoś coś ?
ktoś coś ?

# marcinwojcik

10.10.2018 15:20

no i znalazła się pomocna dusza :) wiedziałem,że można na internet liczyć. To co? Ktoś coś?

# miibss

10.10.2018 22:48

ktuś cuś ?

REKLAMA

# mateuszszsz

11.10.2018 13:05

chcesz od zera? bo rozumiem., że to ma byc coś na czym sklep postawisz? no to sellingo bym polecał, bardzo proste oprogramowanie i niedrogie w porównaniu do cen które gdzieś tam widziałem i znam. No i coś z czym się nie spotkałem, ze w pakiecie jest pomoc techniczna w razie awarii czy w razie bycia ciamajdą to zawsze pomogą. Chyba, że chodzi ci o coś do obsługi sprzedaży, bo w sumie ultra niezrozumiale zacząłeś temat. Pozdr!

# marcinwojcik

12.10.2018 12:56

nie nie wlasnie takie cos jak to co podałeś zeby wszystko tam przeniesc, jak mowisz ze warte sprawdzenia to zobaczymy z czym to sie je

# Szpikuler

23.01.2019 15:09

A czy wiecie, że http://erpserwis.net/dofinansowanie-na-informatyzacje-przedsiebiorstw/ piszą o tym więcej, zobaczcie czy i Wy się kwalifikujecie.

REKLAMA

# rabarek

23.01.2019 17:15

reklama najgorszych specjalistów, omijajcie szerokim łukiem
który z dobrych specjalistów potrzebuje takiej nachalnej reklamy na DARMOWYM portalu ??????
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025