REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Opony zimowe, które warto wybrać?

# Daroń

29.10.2021 08:03

Szukam nowych opon zimowych i chciałbym doradzić się Was na jakie modele warto postawić i jednocześnie gdzie ich szukać w dobrych cenach. Jak do tej pory najczęściej w przypadku opon stawiam na markę michelin natomiast chyba ostatnio jakoś nic się na ten sezon u nich nie pojawiło. Z góry dziękuję za wskazówki, tym bardziej jeśli już jakieś przetestowaliście wcześniej. Może akurat z waszą pomocą uda mi się znaleźć te odpowiednie :)

# Azek33

29.10.2021 08:11

W mojej opinii przede wszystkim jeżeli szukacie przede wszystkim konkretnej jakości i jednocześnie trwałości ich wykonania to tutaj akurat zdecydowanie polecam zwrócić uwagę w przypadku wersji zimowych na taki model jak http://wulkanista.pl/michelin-alpin-5/ warto wybrać jak najlepszą z opcji dla swojego samochodu, a przede wszystkim bezpieczeństwa jazdy. Na pewno unikniecie zbędnych problemów, poślizgów, czy również nieprzyjemnej jazdy pomimo uciążliwych warunków drogowych

# Roboń

29.10.2021 08:13

Ja też ostatnio zastanawiałem się właśnie kupić używane opony lepszego producenta, czy może szukać nowych ale jednak z niższej półki także ten temat na pewno mi też się przyda

REKLAMA

# Fozek

29.10.2021 08:16

Zabierając się za kompletowanie potrzebnych rzeczy do auta, w tym przede wszystkim opon i nie do końca wiecie na co warto tutaj zwrócić uwagę, gdzie ich szukać i jacy producenci maja najlepsze propozycje na rynku, które w Polsce są często wybierane to polecam właśnie odwiedzić portal Wulkanista, gdzie też uwzględniona jest jedna z najbardziej cenionych marek opon czyli http://wulkanista.pl/michelin-alpin-5/ mam nadzieję że również znajdziecie jedne porządne i na długie, długie sezony. Tym bardziej że zima ostatnio jest coraz bardziej dokuczliwa :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni