Forum › Warszawa
Ogłoszenia towarzyskie Pań
seksowna1995fajna 22.08.2019 05:13 |
|
Witam Cię,
mam 28 lat, Chcę poznać mężczyznę, który sprawi, że się zakocham. Mam swoją pracę, którą lubię, interesuję się wieloma sprawami, najchętniej z dziedziny historii. Lubię kino, dobrą kuchnie, muzykę. W ludziach imponuje mi wrodzona inteligencja i życiowa mądrość, cenię szczerość, odwagę cywilną, otwartość, takt i poczucie humoru. Dystans do siebie i szacunek wobec innych oraz zapał - musi się chcieć Tu skup się dokładniej, proszę - NIE jestem zainteresowana przelotnymi poznaniem sie na chwile, nietrwałym, które mają być tylko chwilą przyjemności czy przygodą na jeden wieczór. Żadne układziki, tzw. znajomości bez zobowiązań, dyskretne przyjaźnie i tego typu wynalazki mnie NIE INTERESUJĄ. Jeśli chcesz próbować z kimś się związać, pomyśl, czy masz na to czas. Same chęci nie wystarczą. Prosto Będziemy sobie nawzajem potrzebni, będziemy spokojni i bezpieczni, czując swoją obecność. Nie będziemy się bali ze sobą milczeć, śmiech będzie naszym towarzyszem w dobrych chwilach, a wsparcie i dobre słowo w tych gorszych. Pozdrawiam Cię, kontakt do mnie i wiecej moich zdjęc i kilka moich filmów znajdziesz na stronie pelnoletni.pl moj nick sympatyczna892 |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.