REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# zygzak

20.08.2020 18:20

Ciągłe noszenie masek spowoduje grzybicę płuc albo poważne problemy z tym związane. Jeżeli mlody człowiek ma astmę i alergie to noszenie takiej maski jest dla niego zabójstwo. Bylo mniej zachorowań i nauka zdalna była możliwa, teraz jest więcej chorych i dzieci do szkoły. ŁOBUZERSTWO

# Wuj

20.08.2020 18:43

Straszne bzdury piszesz

# zzzzzz

20.08.2020 19:29

Skoro takie sa zalecenia to moje dziecko nie bedzie ich orzestrzegac poniewaz moje zalecenia sa dokladnie przeciwne. Mnie jednak nikt nie placi za to co mowie o covid.

REKLAMA

# Nika

20.08.2020 23:21

Przez takich ludzi jak wyżej jest coraz więcej chorych.

Lukasz321a

21.08.2020 09:28

#Nika napisał(a) 20.08.2020 23:21
Przez takich ludzi jak wyżej jest coraz więcej chorych.
Jak badasz w dużych zakładach pracy to nagle ilość zachorowań rośnie to normalne. Nie normalne jest robienie cyrku z choroby która dla większości populacji jest obojętna tak samo jak przeziębienie.

# Stukasz123z

21.08.2020 10:21

Lukasz321a napisał 21.08.2020 09:28
Jak badasz w dużych zakładach pracy to nagle ilość zachorowań rośnie to normalne. Nie normalne jest robienie cyrku z choroby która dla większości populacji jest obojętna tak samo jak przeziębienie.
A Ziemia jest płaska.

REKLAMA

# etch

23.08.2020 16:39

#zygzak napisał(a) 20.08.2020 18:20
Ciągłe noszenie masek spowoduje grzybicę płuc albo poważne problemy z tym związane. Jeżeli mlody człowiek ma astmę i alergie to noszenie takiej maski jest dla niego zabójstwo. Bylo mniej zachorowań i nauka zdalna była możliwa, teraz jest więcej chorych i dzieci do szkoły. ŁOBUZERSTWO

Tak, jasne... czyli lekarze szpitalni mają grzybicę płuc? w szczególności chirurdzy, anestezjolodzy, instrumentariuszki, pielęgniarki, położne, ginekolodzy, zakaźnicy?
Zmień proszki albo odstaw.

# etch

23.08.2020 16:40

#zzzzzz napisał(a) 20.08.2020 19:29
Skoro takie sa zalecenia to moje dziecko nie bedzie ich orzestrzegac poniewaz moje zalecenia sa dokladnie przeciwne. Mnie jednak nikt nie placi za to co mowie o covid.

TO najwyżej twoje dziecko dostanie kuratora i tyle...

# Kino Moskwa

27.08.2020 12:28

Foliarze dzielą się mądrościami w najlepsze... Trzeba było uważać na lekcjach biologii i chemii, a nie teraz czerpać wiedzę z fejsbukowych grupek. Maszt 5G też powoduje grzybicę płuc, czy tylko pierze mózgi?

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025