REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# what

10.12.2020 17:46

no cóż pewnie klienci będą walili tłumami do tej holenderskiej (poprawnie niderlandzkiej) sieci sklepów z mydłem i powidłem.
Szczególnie zachęcają ostatnie obrazy polskich sklepików (3x) wysadzonych w powietrze w Niderlandach przez nieznanych sprawców pod osłoną nocy.
Może patrzę spaczonym okiem, ale to kolejny stragan z niczym konkretnym, takich nie brakuje. W tym miejscu jeden stragan zastępuje drugi stragan.

# 123

10.12.2020 22:02

Zwykła sieciówka naładowania ilością towaru niekoniecznie najlepszej jakości, która postawiła na zysk.

# Raf3e

10.12.2020 23:27

Dobrze napisane.... strzał w dziesiątkę

REKLAMA

# MichałW

11.12.2020 07:25

#what napisał(a) 10.12.2020 17:46
Szczególnie zachęcają ostatnie obrazy polskich sklepików (3x) wysadzonych w powietrze w Niderlandach przez nieznanych sprawców pod osłoną nocy.
Ani mnie to ziębi ani mnie to grzeje. Jak zdecydowaną większość osób. Tylko margines przeżywa takie rzeczy.

# Maximus

11.12.2020 08:00

co do "polskich "sklepikow ,tych wysadzonych,to wlascicile pierwszego nazywal sie Ahmed Abdullah itd,wiec cos tu nei tak.Takze fakt,ze kazdy z tych sklepow nazywa sie Biedronka,wiele mowi o wlascicielach.
Co do Action,nikt nie zmusza do chodzenia.Gdyby otworzyli Tiffany,bylby lament z edla kogo to ,ceny z kosmosu.Zawsze zle,zawsze krytyka,zawsze kamentujace polaczki
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni