Forum › Targówek
# what 10.12.2020 17:46 |
|
no cóż pewnie klienci będą walili tłumami do tej holenderskiej (poprawnie niderlandzkiej) sieci sklepów z mydłem i powidłem.
Szczególnie zachęcają ostatnie obrazy polskich sklepików (3x) wysadzonych w powietrze w Niderlandach przez nieznanych sprawców pod osłoną nocy. Może patrzę spaczonym okiem, ale to kolejny stragan z niczym konkretnym, takich nie brakuje. W tym miejscu jeden stragan zastępuje drugi stragan. |
# 123 10.12.2020 22:02 |
|
Zwykła sieciówka naładowania ilością towaru niekoniecznie najlepszej jakości, która postawiła na zysk.
|
# Raf3e 10.12.2020 23:27 |
|
Dobrze napisane.... strzał w dziesiątkę
|
# MichałW 11.12.2020 07:25 |
|
#what napisał(a) 10.12.2020 17:46 Ani mnie to ziębi ani mnie to grzeje. Jak zdecydowaną większość osób. Tylko margines przeżywa takie rzeczy.Szczególnie zachęcają ostatnie obrazy polskich sklepików (3x) wysadzonych w powietrze w Niderlandach przez nieznanych sprawców pod osłoną nocy. |
# Maximus 11.12.2020 08:00 |
|
co do "polskich "sklepikow ,tych wysadzonych,to wlascicile pierwszego nazywal sie Ahmed Abdullah itd,wiec cos tu nei tak.Takze fakt,ze kazdy z tych sklepow nazywa sie Biedronka,wiele mowi o wlascicielach.
Co do Action,nikt nie zmusza do chodzenia.Gdyby otworzyli Tiffany,bylby lament z edla kogo to ,ceny z kosmosu.Zawsze zle,zawsze krytyka,zawsze kamentujace polaczki |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.