REKLAMA

autoreklama tustolica 1autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0
Forum › Bia這喚ka

REKLAMA

totalbud porto zeran 2

drugastrona

20.04.2020 11:49

Szkoda, 瞠 nie powstanie w parterze bloku mieszkalnego. Dziwi� si� takim korporacjom jak Lidl czy Biedronka, 瞠 zamiast budowa� blok i sklep w jednym, to wol� marnowa� przestrze� na stodo造 z wielkimi parkingami naziemnymi. Marnotrawstwo potencja逝 dzia趾i. Tym bardziej, 瞠 na Bielanach na Przy Agorze dzia豉 biedra w parterze bloku. Na 安iatowida jest Auchan w parterze bloku. Da si�? Da.

# observer

20.04.2020 14:47

Mo瞠 to jest korzystne rozwi您anie dla mieszka鎍闚, kt鏎ym deweloper posk徙i� miejsca na parkowanie i mog� to czyni� bezkosztowo na tzw. "krzywy ryj." Wystarczy zaobserwowa� ile samochod闚 stoi na parkingach pod sklepami po ich zamkni璚iu, a tak瞠 na parkingu przy bazarku. Odbywa si� to jednak kosztem klient闚, dla kt鏎ych znalezienie wolnego miejsca na samoch鏚 jest utrudnione. Mo瞠 teraz podczas epidemii ten problem nieco straci� na wyrazisto軼i, ale poprzednio, akurat wok馧 Auchan przy 安iatowida, osobi軼ie zdarza這 mi si� objecha� k馧eczko w poszukiwaniu wolnego miejsca i mia貫m do wyboru: stan望 poza stanowiskami do parkowania, blokuj帷, jak to zrobili niekt鏎zy, wyjazd innym kierowcom, albo odjecha� gdzie indziej.

# Jestem za!

22.04.2020 15:27

ciekaw jestem kto wyda� zezwolenie na budow� obiektu pod liniami wysokiego napi璚ia...

REKLAMA

cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0

# observer

22.04.2020 19:04

A nie jest to czasem dobry spos鏏 na wykorzystanie "trefnego" terenu? Co innego budynki mieszkalne, gdzie ludzie przebywaj� niemal ca造 czas. Nawiasem m闚i帷 w okolicy jest kilka blok闚, kt鏎e s� zdecydowanie za blisko linii wysokiego napi璚ia np. przy najwy窺zym maszcie energetycznym w Polsce, obok wa逝 nad Wis陰.

drugastrona

23.04.2020 11:49

Zielony blok przy Odkrytej te� jest pod tak� lini�. Widocznie prawo tego nie zabrania. Ale mieszka� tam bym nie chcia�.

# Marcin08

04.06.2020 08:34

O ile pami皻am czasy budowy zielonego bloku (Odkryta 1) to developer przekonywa�, 瞠: s逝p jest zapasowy i nie p造nie nim pr康, tylko w awaryjnych sytuacjach. Poza tym s逝p jest nad parkingiem a nie blokiem.
i podobne hase趾a deweloperskie.
Jak jest naprawd� trudno stwierdzi�.
Ale chyba nie jest tak 幢e, skoro developer zmieni� siedzib� z okolic Statoil na Modli雟kiej, do tej przybud闚ki do bloku (Odkryta 1A) ;-)

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 2olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 0
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma si� zaczyna� pogrubienie i wpisz [b]. Na ko鎍u pogrubienia wpisz [/b].
Przyk豉d: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma si� zaczyna� kursywa i wpisz [i]. Na ko鎍u kursywy wpisz [/i].
Przyk豉d: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonk�, kt鏎a chcesz wstawi� w tre軼i w miejscu kursora:
:

REKLAMA

less mess 09-26 1less mess 09-26 2less mess 09-26 0

Najnowsze informacje na Tu Bia這喚ka

Kup bilet

Znajd� swoje wakacje

Powy窺ze tre軼i pochodz� z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasa簑

Wst徙 do ksi璕arni