Forum › Bemowo
# Sternik 05.10.2015 19:33 |
|
To nie kwestia długości autobusów tylko punktualności i ich skomunikowania z liniami 713 i 197 (wszystkie na raz o tej samej porze)
|
# Jeleń 06.10.2015 12:35 |
|
to fakt, albo wszystkie jadą jednocześnie albo żaden przez 10-15 minut - oszaleć można. tym razem ZTM sie nie popisał
|
# Sternicza 06.10.2015 17:34 |
|
Główne problemy z tą linią to brak synchronizacji z linią 105 do Centrum i rzadkie kursy co 15 min !!! w godzinach porannych i popołudniowych.
|
# robson82 10.10.2015 17:04 |
|
ztm się nigdy nie popisuje w odpowiedzi na tworzące się korki przy hali wola powiedzieli że nie są w stanie zareagować bo to nie w ich kwestii. a autobusy bez karnie dalej sobie jadą prawym pasem i przed samymi światłami wpierniczają się na lewy pas do skrętu w człuchowską... a kierowcy muszą stać w gigantycznym korku. Od dziś mówię nie ZTM... albo się wezmę do roboty albo odwołać cały zarząd.....
|
# seba 10.10.2015 17:50 |
|
Objazd ma swoje plusy. Dzieki niemu na Jelonki wrocila normalnosc i autobusy do centrum przez Czluchowska i Powstancow.
|
# darq 11.10.2015 19:16 |
|
@robson82
O ZTM też mam bardzo złe zdanie, ale akurat to nie oni wyznaczają objazdy. Taką organizację ruchu zatwierdził zapewne niesławny inż Galas. Przy Hali Wola nawet bez objazdu faza lewoskrętu jest zbyt krótka w popołudniowym szczycie. Jak można było nie zmienić programu świateł na objazd, to ja nie wiem. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.