Forum › Targówek
Krzysiek Malawicki 07.11.2017 09:27 |
|
super pomysł - profil ratunkowy
|
# pomaranczowyman 07.11.2017 09:32 |
|
buahhahahaha, normalnie padłem - profil ratunkowy. Żałosne
|
# Mama gimnazjalistki 07.11.2017 18:18 |
|
I to wszystko co Pan burmistrz ma do zaproponowania obecnym gimnazjalistom?! Jedno dodatkowe liceum?! A co ze szkołami branżowymi?!
|
# ana333 10.11.2017 15:22 |
|
Jak zwykle mydlenie oczu. Pan Burmistrz nigdy nie miał nic do zaproponowania dla szkół na terenie Targówka. Dla tego Pana liczy się tylko SM Bródno i koncerty za tysiące złotych. Szkoły to dla tego Pana niepotrzebny balast. Obecni gimnazjaliści z klas 3 mieli nadzieję, że zostaną w szkole. A teraz, liceum od 2019 r. Nie wierzę Panu Burmistrzowi, bo nie raz oszukał rodziców (sama tego doświadczyłam i moje dziecko też).
|
# gozdzikowaz 3a 10.11.2017 15:35 |
|
Słoiki zatrudnione w corp. dostają małpiego rozumu będąc w hotelu i widząc szwedzki stół. W szklanych biurach czują się jak w chmurach i odlatują. Pracuje od 10 lat w corpo z normalnymi ludźmi z miasta i nie ma takich ekscesów.
|
# Stacho 20.11.2017 16:19 |
|
A co będzie robił absolwent liceum ratowniczego na Bródnie? Stał pod 24h i prosił "kierowniku, poratuj złotówczką".
|
# Jakub 10.11.2018 17:50 |
|
W tejże klasie o profilu ratunkowym uczniowie posiadający orzeczenie nie moją co liczyć na pomoc psychologiczno - pedagogiczną, jak też żadne wsparcie w sytuacji choroby. Siostrzeniec jest napiętnowany przez osoby z kadry, które powinny pomagać , a nie mają wiedzy na temat pracy z dziećmi o specjalnych potrzebach edukacyjnych. Ignorują zalecenia na orzeczeniach, nie współpracują z rodzicami. Proponuję wszystkim, którzy rozważają zapisanie ucznia do tejże szkoły o głęboką analizę i zastanowienie się. Uczniowie traktowani są przedmiotowo.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.