Forum › Bemowo
# Uśmiechnij się 13.01.2015 09:09 |
|
Dąbrowski jest dla Stołecznej czarnym ludem, ponieważ zrobił psikusa Bufetowi, a Stołeczna nie ukrywa swojej sympatii dla HGW. Numer z Bemisiem jest zabawny, myślę że macherzy z Stołecznej byli trochę w szoku :)
|
# Bemowiak 13.01.2015 09:46 |
|
Numer z Bemisiem jest kolejnym przykładem wykorzystywania dobra publicznego w celach prywatnych. Dostał "nogę" prywatnie za publiczną działalność, a wykorzystał publiczny, dzielnicowy, nie swój prywatny symbol do prywatnego celu. Co więcej, zrobił to w imieniu dzielnicy - bo Bemiś jest dzielnicowy - a nie swoim własnym imieniu. Co jest oczywistym nadużyciem.
Gdyby przyznawać "nogi" za gazetki, to Bemowo News dostałoby dożywotni abonament na pierwsze miejsce. |
# DDD 13.01.2015 10:03 |
|
Ha ,ha ,ha , brawo Panie Dąbrowski! Ciągle ciekawi mnie komu Pan tak zaszkodził, , czym HGW, ze się tak czepnęli!?
|
# Bhawo Jahek! 13.01.2015 10:10 |
|
Bhawo Jahek. Naheszcie ktoś wygahnął Wybohczej phawdę.
|
# jankek 13.01.2015 10:24 |
|
Dąbrowski nie cofnie sie przed niczym by zdobyć władze i sie pokazać, jakby wiedział co to Honor....Tylko siedzieć za stołkiem i wydawać publiczne pieniążki.
|
# GHR 13.01.2015 10:53 |
|
HGW zasłużyła bardziej na nagrodę. Wyobraźcie sobie okazały tytuł w Gazecie Stołecznej: 'BUFET NA JEDNEJ NODZE'
|
# bemowianka 13.01.2015 11:20 |
|
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień ;) Ciekawe co wykazałaby "kontrola" w stołecznym ratuszu... ale przecież sami siebie kontrolować nie będą. A Stołeczna to dno, jak i cała Wyborcza. Brawo Panie Jarku!
|
# CzarnaMamba 14.01.2015 10:05 |
|
Ciekawe czy z powrotem będzie wręczał Czarne Bemisie mieszkańcom Bemowa,którzy mają inną wizję dzielnicy niż jego Folwark?Patrz archiwum Bemowo News 2010 r.
|
# fbi 15.01.2015 15:48 |
|
Ten gruby pajac jeszcze za mało się nachapał. Tak mu ciężko odspawać się od stołka na Bemowie.
|
# bemiś 16.01.2015 21:59 |
|
A ja proponuję aby GW zmieniła nazwę na "Biuletyn Informacyjny dla Czlonków i Sympatyków PO" oraz zaczęła w końcu umieszczać pod swoimi tekstami dopisek "artykół sponsorowany"...Przez Warszawską PO
|
# 2 kids 18.01.2015 03:08 |
|
Brawo p. Jarosławie, mieszkańcy Bemowa jeszcze bardziej będą Pana wspierać. A swoją drogą rzeczywiście atak wybiórczej na Pana jest niespotykany.
|
# Elzbieta kibic 25.06.2015 19:07 |
|
Te peany i pianie z zachwytu nad P. Dąbrowskim to zapewne wypisują pracownicy Ratusza bo takie dostali polecenie. Kto nie napisze to do zwolnienia.
Bo ja nie widzę powodów do takich wielkich pochwał i gloryfikowania P. Dąbrowskiego. Panie Dąbrowski lansuj się za swoje a nie nasze pieniądze. czy to jest dalszy ciąg FOLWARKU. |
# XXX 09.10.2016 17:43 |
|
Z ratusza już dawno wszyscy urzędnicy sprzyjający Dąbrowskiemu zostali zwolnieni. To była czystki na zlecenie polityczne
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.